velmi diskutabilna otazka....myslim sex pred manzelstvom a v mladsom veku-kratsom vztahu.....do nedavna som si myslela ze jednoznacne nie,ze to vztah naopak posilnuje,no po terajsich skusenostiach som skor za tu variantu ze sex lasku zabija......co vy na to??
Zabíja sex lásku???
no najradsej ma vola zlatusko :-))) mojko, milacik, chrobacik a tak podobne, myslim, ze fantazii sa medze nekladu, povedala by som, ze je to take bezne a uzivam si to zakial si nebudeme hovorit tatino a mamina :-)))))
moniqa87 daj nejake pomenovania :-)
jasne Rubi ja viem,ze to chapes...ale nemyslite si kocky ze len ten vas je divny ked vam to nehovori-oni su taki divni vsetci :-)))
Rubi tak sa oslovuju vsetci zamilovani ludia-takze v pohode :-)
my sa tiez nevolame krstnymi menami, vsetkymi moznymi zdrobneninami, len nie menami
brunuska, je jasne ze chlapi to dokazuju skutkami, ale su aj taki co to potrebuju casto hovorit aj pocut, vid. ten moj, ale inak s tebou suhlasim, lebo vacsina chalanov taka naozaj je
Brunuska sak ja to chapem ved vravim ze moj mi to sice nehovori ale je mi jasne ze ma miluje sak kazdy to vidi z toho ako sa ku mne sprava a aj to nezne oslovenie mojko sa mi strasne paci.U nas je to vzdy tak mojko sem mojko tam ;-)) my sme asi dost divny ale my sa nevolame krstnym menom ale mojko a to vzdy hehe.
kocky kedy to uz pochopite??? muzi neprejavuju lasku slovami ale skutkami !
a tiez suhlasim...v laske by mali byt zachovane urcite kroky,postupnost...sex by mal byt len ceresnicka na torte! ktoru samozrejme nezjem hned-ale vychutnam si ju az na konci-ako dezert-nezjem ju od hladu!
Jaj no tak potom nestresuj vsetko je ok,on je proste taky a ty si si mozno myslela ze sa tymto krokom zmeni a ze ti bude viac hovorit tieto slovicka ale ked je raz taky ze nema tu potrebu alebo to nevie povedat tak s tym nic nenarobis.Dufam ze ti tu lasku prejavuje aspon gestami a cinmi ci ani tam sa nechyta?
A este k nazvu tej temy,podla mna moze sex zabit lasku bohuzial stava sa to.Podla mna neni jedno ze ako sa to nacasuje.V tomto sa priklanam na stranu Moniqi87.Ta laska musi byt dostatocne vyzreta.A zvlast ked sa stretnu dvaja mladucki ludia.
nie stale je to rovnake pred sexom aj po sexe.......dobre ze vidim ze v tom nie som sama...dakujem vam za rady=)