Šikana na pracovisku

alexandra_sa

doteraz som to zvládala fajne, len dnes ma to nejak pochytilo a prakticky sa nemám kde vyžalovať (prepáčte), všetci ma berú ako silnú osobu, ktorá všetko zvládne... a ďakujem za rady...

bingham

hlavne nestresuj...ziadne pocity vracania a tak...nemas mat preco...nejde ti o zivot...musis byt silna v tomto...

a dobre je tiez ako ti radi jajka...hladaj si popri tom inu robotu...

alexandra_sa

ono to celé začalo tým, že som upozornila na pár vecí, ktoré nekonal (a stále ich nenapravil) v súlade so zákonom a upozornila som na to pred kolektívom (blbá vlastnosť - cit pre spravodlivosť, svojim nezákonným konaním poškodzoval zamestnancov) a odvtedy mi robí peklo... a robím v štátnej inštitúcii...

0mega

Dobra Ti radia.
Najdi si inu pracu a potom sa flakaj v tejto, tak aby ta ON vyhodil - nemas z toho odstupne, ci nieco take ?
Alebo proste, ked Ta naozaj, ale naozaj bude potrebovat, tak ho doraz s tym, ze tu ulohu nesplnis, alebo ho totalne zhodis pred obecenstvom v praci, na jednani atd.

honter

Tipujem, že šéfko potrebuje na Tvoje miesto nejakého známeho/známu... Určite si počká kým podáš výpoveď a misia dokončená...
Inak asi nemáš moc veľa možností ako to vyriešiť ak normálna reč nezaberá...

alexandra_sa

ono vykývať sa snažím, možno sa mi to aj podarí, len normálne mi je na vracanie pri pomyslení, že mám ísť zajtra do práce...

jajka001_

ak sa ta chce zbavit, musis prehodit vyhybku a zacat rozmyslat stylom - chces so mnou vykývať? vykývem ja s tebou. a rozmyslaj ako na to
a popri tom si hladaj pracu

alexandra_sa

pracujem v špecifickej sfére, robota sa hľadá ťažko, ale snažím sa... vynadať mu do kktov je jednoduché, len neúčinné...

Laurina22

Zacni si hladat novu pracu a ked si najdes,povedz mu,ze je kkt.

Ked si on pri dnesnych zakonoch moze dovolit toto,preco nie ty?