...bojujem so šikanou na pracovisku od priameho nadriadeného a pomaly ale isto ma to ubíja... dá sa nejak toto riešiť???
Šikana na pracovisku
doteraz som to zvládala fajne, len dnes ma to nejak pochytilo a prakticky sa nemám kde vyžalovať (prepáčte), všetci ma berú ako silnú osobu, ktorá všetko zvládne... a ďakujem za rady...
hlavne nestresuj...ziadne pocity vracania a tak...nemas mat preco...nejde ti o zivot...musis byt silna v tomto...
a dobre je tiez ako ti radi jajka...hladaj si popri tom inu robotu...
ono to celé začalo tým, že som upozornila na pár vecí, ktoré nekonal (a stále ich nenapravil) v súlade so zákonom a upozornila som na to pred kolektívom (blbá vlastnosť - cit pre spravodlivosť, svojim nezákonným konaním poškodzoval zamestnancov) a odvtedy mi robí peklo... a robím v štátnej inštitúcii...
Dobra Ti radia.
Najdi si inu pracu a potom sa flakaj v tejto, tak aby ta ON vyhodil - nemas z toho odstupne, ci nieco take ?
Alebo proste, ked Ta naozaj, ale naozaj bude potrebovat, tak ho doraz s tym, ze tu ulohu nesplnis, alebo ho totalne zhodis pred obecenstvom v praci, na jednani atd.
chapem , stiahnuty zaludok, migrena...uzkost..
chod na pn
Tipujem, že šéfko potrebuje na Tvoje miesto nejakého známeho/známu... Určite si počká kým podáš výpoveď a misia dokončená...
Inak asi nemáš moc veľa možností ako to vyriešiť ak normálna reč nezaberá...
ono vykývať sa snažím, možno sa mi to aj podarí, len normálne mi je na vracanie pri pomyslení, že mám ísť zajtra do práce...
ak sa ta chce zbavit, musis prehodit vyhybku a zacat rozmyslat stylom - chces so mnou vykývať? vykývem ja s tebou. a rozmyslaj ako na to
a popri tom si hladaj pracu
pracujem v špecifickej sfére, robota sa hľadá ťažko, ale snažím sa... vynadať mu do kktov je jednoduché, len neúčinné...