úprimná rada ohľadne frajera???

Príspevok v téme: úprimná rada ohľadne frajera???
lenulienka.

Mám 18 rokov a už 8 mesiacov chodím s mojím prvým a oficiálnym frajerom. Myslím, že naozaj nepratrím medzi ugly girls, ale on bol ten prvý s ktorým som sa aj bozkávala aj som s nim prežila všetky intímnosti.. nie som zabrdzená ale nevedela som sa predtým tak veľmi zblížiť s chalanom.. Teraz sme spolu 9.ty mesiac a ja cítim, že už to nejaký čas nie je ono. Neviem či je to len prechodná fáza, ale on je ku mne chadnejší, rozprávame sa len o tom aký sme mali deň, nič viac.. raz za čas máme sex, čo chce aj tak len on, lebo mne príde zvláštne mať niečo tak osobné s človekom ktorý vám niekedy ani nepovie čo sa deje v jeho živote. Na začiatku bol výrečný, dokázal sa so mnou rozprávať celé hodiny, teraz sme si úplne vzdialení. Môj problém je, že sa s ním chcem asi rozísť, ale neviem ako, lebo naši kamaráti sú veľmi poprepájaní, a ja idem tento rok maturovať, ešte si robím aj autoškolu. Cítim, že už to nie je ono, ale ak sa s ním rozídem a cítim, že by som mala lebo som čim ďalej tým viac nešťastná, tak sa mi zrúti svet. Ja ho strašne ľúbim, lipnem na ňom celé dni.. som zbabelá sa s ním rozísť, lebo by som sa z toho ešte mesiace nevedela spamätať, asi by som ani nezmaturovala.. a preto som sa zasekla.. neviem čo ďalej... vždy keď ideme spolu von aj to je tak krát do týždňa sa spolu hádame, pohádame sa každý krát, a on mi vždy povie, že ho to nebaví, ale už ani mňa, zmenil sa a nikdy sa nezachová tak ako by som chcela, ale práve naopak mi robí zle, provokuje ma, chová sa detinsky, strápňuje ma, hovorí mi že mám na tvári omietku, keď sa po 3 dňoch vidíme a to mám len špirálu, a už mi povedal aj že som škaredá, my si inak takto nenadávame, preto som bola prekvapená...neviem či sa má odvážiť rozísť sa s ním, ale ublížiť mu nechcem...

jankaaaaaaaaa

mne stacilo precitat: "strápňuje ma, hovorí mi že mám na tvári omietku, keď sa po 3 dňoch vidíme a to mám len špirálu, a už mi povedal aj že som škaredá" ... ja na tvojom mieste by som ho poslala kade lahsie..