Mám 18 rokov a už 8 mesiacov chodím s mojím prvým a oficiálnym frajerom. Myslím, že naozaj nepratrím medzi ugly girls, ale on bol ten prvý s ktorým som sa aj bozkávala aj som s nim prežila všetky intímnosti.. nie som zabrdzená ale nevedela som sa predtým tak veľmi zblížiť s chalanom.. Teraz sme spolu 9.ty mesiac a ja cítim, že už to nejaký čas nie je ono. Neviem či je to len prechodná fáza, ale on je ku mne chadnejší, rozprávame sa len o tom aký sme mali deň, nič viac.. raz za čas máme sex, čo chce aj tak len on, lebo mne príde zvláštne mať niečo tak osobné s človekom ktorý vám niekedy ani nepovie čo sa deje v jeho živote. Na začiatku bol výrečný, dokázal sa so mnou rozprávať celé hodiny, teraz sme si úplne vzdialení. Môj problém je, že sa s ním chcem asi rozísť, ale neviem ako, lebo naši kamaráti sú veľmi poprepájaní, a ja idem tento rok maturovať, ešte si robím aj autoškolu. Cítim, že už to nie je ono, ale ak sa s ním rozídem a cítim, že by som mala lebo som čim ďalej tým viac nešťastná, tak sa mi zrúti svet. Ja ho strašne ľúbim, lipnem na ňom celé dni.. som zbabelá sa s ním rozísť, lebo by som sa z toho ešte mesiace nevedela spamätať, asi by som ani nezmaturovala.. a preto som sa zasekla.. neviem čo ďalej... vždy keď ideme spolu von aj to je tak krát do týždňa sa spolu hádame, pohádame sa každý krát, a on mi vždy povie, že ho to nebaví, ale už ani mňa, zmenil sa a nikdy sa nezachová tak ako by som chcela, ale práve naopak mi robí zle, provokuje ma, chová sa detinsky, strápňuje ma, hovorí mi že mám na tvári omietku, keď sa po 3 dňoch vidíme a to mám len špirálu, a už mi povedal aj že som škaredá, my si inak takto nenadávame, preto som bola prekvapená...neviem či sa má odvážiť rozísť sa s ním, ale ublížiť mu nechcem...
úprimná rada ohľadne frajera???
chce sa s tebou rozist, len caka na to, kedy ho predbehnes , preto ti toto vsetko robi a rozprava ..... takze cim skor to ukonci ...
nerozchadzaj sa s nim, zbytocne mu s tym ublizis.
vydrz to s nim, neskor sa zanho vydas, budete mat spolocne byvanie, deti, dochodok, smrt.
chces sa s nim rozist ale bojis sa, ze budes mat traumu? :D no ked takto uvazujes, pravdepodobne ju mat nebudes :D plus budes mat viac casu na ucenie ako bonus
ak ti vravi ze si skareda, tak ho posli niekam. asi ta chce poslat sam ale nema na to gule, radsej ta bude urazat.
je dost mozne ze sa zalubil do inej - nebojuj o neho. posli ho za nou.
precitaj si po sebe co si tu napisala, myslim ze sama uznas ze ten vztah za nic nestoji, je na tebe ci ukoncis ten nikam neveduci vztah alebo v nom chces zotrvavat, a podla mnňa je to len strach z buducnosti coho sa bojis a nie ze opustiis niekoho koho lubis. laska vyzera inak...
jemu nemůzes ublizit,ked sa s nim rozides,lebo on na to caka....On Tebe skaredo ublizuje-skonci s nim a basta...to z jeho strany nie je laska...,tak Ta nema za cim srdiecko boliet...este sa nad tym neskůr sama zasmejes,aka si bola naivna....Drzim palce a naber odvahu...KONIEC-bude zaskoceny,ale zasluzi si to....
Kasli na neho, na svete su ovela lepsi chlapi ako tento tvoj! Chlap sa ma k tebe spravat s laskou a uctou a nie ti hovorit, ze si skareda, robit ti zle a provokovat ta. Kasli na neho, a ked mas pocit, ze sa ti zruti svet aj tak to riskni, lebo podla mna sa bez neho budes citit lepsie. Uvidis. Sama vidis, ze to nema buducnost, tak sa nesil do niecoho co uz davno vyprchalo...
UBLIZIT MU NECHCEM ??? ty ublizujes sebe ked snim si! si zasluzis ovela lepsieho chalana a hoci je prvy a je to laska ze koniec ver tomu ze po rokoch sa nad tym zasmejes aka si bola hlupucka :)ja som tiez mala vztah na zaciatku ze som si myslela ze je dozivotny rozisla som sa snim a teraz sa nad tym smejem ze kde som mala hlavu :D takze zlata moja nechaj ho tak ! lebo iba ty sa budes trapit nie on !
rozchod, podla mna on to chce tiez len nema odvahu ti to povedat (typicky chlap)
i napriek trapeniu to cim skor ukonci