úprimná rada ohľadne frajera???

Príspevok v téme: úprimná rada ohľadne frajera???
lenulienka.

Mám 18 rokov a už 8 mesiacov chodím s mojím prvým a oficiálnym frajerom. Myslím, že naozaj nepratrím medzi ugly girls, ale on bol ten prvý s ktorým som sa aj bozkávala aj som s nim prežila všetky intímnosti.. nie som zabrdzená ale nevedela som sa predtým tak veľmi zblížiť s chalanom.. Teraz sme spolu 9.ty mesiac a ja cítim, že už to nejaký čas nie je ono. Neviem či je to len prechodná fáza, ale on je ku mne chadnejší, rozprávame sa len o tom aký sme mali deň, nič viac.. raz za čas máme sex, čo chce aj tak len on, lebo mne príde zvláštne mať niečo tak osobné s človekom ktorý vám niekedy ani nepovie čo sa deje v jeho živote. Na začiatku bol výrečný, dokázal sa so mnou rozprávať celé hodiny, teraz sme si úplne vzdialení. Môj problém je, že sa s ním chcem asi rozísť, ale neviem ako, lebo naši kamaráti sú veľmi poprepájaní, a ja idem tento rok maturovať, ešte si robím aj autoškolu. Cítim, že už to nie je ono, ale ak sa s ním rozídem a cítim, že by som mala lebo som čim ďalej tým viac nešťastná, tak sa mi zrúti svet. Ja ho strašne ľúbim, lipnem na ňom celé dni.. som zbabelá sa s ním rozísť, lebo by som sa z toho ešte mesiace nevedela spamätať, asi by som ani nezmaturovala.. a preto som sa zasekla.. neviem čo ďalej... vždy keď ideme spolu von aj to je tak krát do týždňa sa spolu hádame, pohádame sa každý krát, a on mi vždy povie, že ho to nebaví, ale už ani mňa, zmenil sa a nikdy sa nezachová tak ako by som chcela, ale práve naopak mi robí zle, provokuje ma, chová sa detinsky, strápňuje ma, hovorí mi že mám na tvári omietku, keď sa po 3 dňoch vidíme a to mám len špirálu, a už mi povedal aj že som škaredá, my si inak takto nenadávame, preto som bola prekvapená...neviem či sa má odvážiť rozísť sa s ním, ale ublížiť mu nechcem...

Maoam

vitaj v realite, takto funguje strasne vela muzov (a aj zien), je to schizofrenicke, ale uplne bezne ze proste paralelne im bezi viac veci a drzia si niekoho v zalohe keby daco

neda jedna, da druha, prvy vztah nevyjde a ma v zalohe dalsiu, ktora utesi, ked bude treba

je to sok - ale prezijes, kopni ho do zadku, ani sa s nim proste dalej nebav

dedy

ja som z toho úplne v šoku, nečakala som to, nikdy sa tak nejavil, všetko vždy bolo pohodové. Sám vraví, že on si náš skvelý vzťah užíva, že na čo by riešil niečo iné. A zrazu toto. Chápem že sa mu môže páčiť, možno je v tom niečo platonické. Na jednej strane tu plánuje našu spoločnú budúcnosť a na druhej toto. viem že som mu nemala liezť do vecí, ale on vždy hovorí, ved aj tak tam nič nemám, a skutočnosť je zrazu iná. Zajtra by sme sa mali stretnúť, ale bojím sa či to zvládnem.

dedy

ja som z toho úplne v šoku, nečakala som to, nikdy sa tak nejavil, všetko vždy bolo pohodové. Sám vraví, že on si náš skvelý vzťah užíva, že na čo by riešil niečo iné. A zrazu toto. Chápem že sa mu môže páčiť, možno je v tom niečo platonické. Na jednej strane tu plánuje našu spoločnú budúcnosť a na druhej toto. viem že som mu nemala liezť do vecí, ale on vždy hovorí, ved aj tak tam nič nemám, a skutočnosť je zrazu iná. Zajtra by sme sa mali stretnúť, ale bojím sa či to zvládnem.

nefinka

on ti vypráva, že si škaredá a ty jemu nechceš ublížiť??? dokážeš v tom nájsť nejakú logiku? skôr on podľa mňa nevie ako ťa má poslať do prdele

bodkamalicka

Povedz mu to, aby vedel ze o tom vies...nech ta nevodi za nos. Jedno hovori tebe a opak potom pise inej... to nie je moc pekne spravanie :(

dedy

ja by som sa tiež chcela poradiť o niečom podobnom
Sme spolu už skoro rok. Od začiatku sme si povedali, že si budeme hovoriť všetko. Dokonca i ja som k nemu začala byť úprimná, vravela som mu všetko, a strašne som si cenila jeho úprimnosť a otvorenosť, pretože ja som dosť uzavretá osoba. Stalo sa však, prvýkrát že mi nepovedal kde v skutočnosti bol, mal ísť von s kamarátmi na pivo do jedného podniku, avšak nakoniec šli do iného podniku na koncert, na ktorý som chcela ísť aj ja a on to dobre vedel, tak sa rozhodol, že mi to radšej nepovie, aby som sa nehnevala, avšak dozvedela som sa to. Zo všetkého najviac ma zarazilo, že sa úmyselne rozhodol, že mi o tom nepovie. Ale to by zase nebolo také zlé.
Avšak teraz som v pc náhodou použila prehliadač ktorý používa on, a bol tam prihlásený na fb (sama by som sa tam neprihlásila aj ked viem jeho údaje). Tak že to idem zrušiť, ale potom mi to nedalo, keďže sme práve dosť riešili veci ohľadom veľkého množstva jeho kamarátok (nemáme žiadných spoločných priateľov) a pozrela som si posledné konverzácie. Nechcela som žiadnu otvárať avšak pri jednej mal na koniec že sa majú stretnúť tak som to otvorila, a tam proste tú babu otvorene nabádal na stretko, ale že sa nemôžu spolu opiť, lebo by chcel riešiť, keďže sa mu páči. Otvorila som ešte jednu konverzáciu, a tam ďalšiu babu normálne nazýval zlato, miláčik. Pár starších konverzácií. Ked sme spolu chodili tri mesiace, tak tam je písal, že by sa bol kvôli nej ochotný so mnou rozísť, pričom v tej dobe mi on sám prvýkrát povedal že ma miluje, že to predtým ešte nijakej babe nepovedal, ked sme spolu boli 5 tak jej písal, že aj tak sa určite rozídeme, lebo len tu študujem a inak bývam ďaleko, že náš vzťah neprežije leto. Pričom mne vravel že to leto zvládneme, a aj sme ho zvládli. Ona býva asi 30km, a on ju nabádal na stretko, pýtal sa kedy od nej konečne dostane sľúbenú pusu, vraví jej aká je krásna, dokonalá, ako sa mu veľmi páči naposledy asi pred dvoma mesiacmi. Myslím že sa nestretli v poslednej dobe, ale je to desivé.
Ja som úplne zmätená. A pár dní dozadu mi vravel že mám kamarátky a mám teba (a potom by chcel mať ešte ju) Zrazu to už nie je chlap čo mi vraví že so mnou chce prežiť zvyšok života, čo mi vraví, že ma nechce nikdy stratiť. Ja som mu verila, dobre vie, že ma bývalý podjebával,a toto mi príde ako niečo podobné.
Dokonca neviem či mu to mám povedať, keďže som sa mu v podstate hrabala v súkromí, ale myslím že nebudem vedieť o tom mlčať. Trápi ma to.Mám v pláne sa s ním zajtra o tom porozprávať, nech mi to vysvetlí. Čo si o tom myslíte?

Jaja26

Tak ja mám o pár rokov viac a na tvojom mieste, ak vieš, že to nezvládneš sa s ním rozísť, zmaturuj, urob si autoškolu, nájdi prácu, alebo choď na výšku a potom sa na to vykašli!!! nič iné si nezaslúži, ale mysli hlavne na seba! moja rada!

lenulienka.

aby toho nebolo dost, v jeden den som sa dozvedela ako ma klamal a ohovaral, a este v tej isty den ze ma aj podviedol...btw... muzi su proste svine, pardon ze to takto skatulkujem ale.. nemam slov

alexisa

je to urcite tazke pre teba ale snad uz aj sama vies,ze ked ti toto dokaze povedat po 9 mesiacoch vztahu, ze to nieje ten pravy a uz vobec nie zivotny partner....je to naozaj detinske a nevyspele spravanie a mala by si si s tym spravit poriadok cim skor tym lepsie a po case si povies- " ako som s nim len mohla byt"mozno teraz si to nevies pripustit.. laska je sice pekna ale aj slepa.ale asi ste si nesadli charakterovo.ty to zrejme citis inak ako to vnima on.... ved hej nikto nieje dokonaly, ale toto je zbytocne natahovanie a trapenie sa a vlastne zaoberanie sa tymto. zober si z toho vztahu to pekne, nebud zbabela a ukaz mu,ze sa takto k tebe nikdy nemal zachovat, ze ty si nad vecou a nenechaj sa ponizovat.ako ti dokaze povedat,ze si skareda ked sa lubite, neviem, stoji mi rozum, mas 18 a zivot pred sebou a inak maturita- formalita. nepoznam cloveka ktory nezmaturoval a ak taky existuje tak musi mat iq imbecila... a hlavne to neber tak, ze si premarnila tych 9 mesiacov- ako som uz napisala- zober si z toho vztahu to dobre a na zle zabudni, mas nove zazitky, skusenosti, vypleny volny cas :) napr.usetrila si, bud trosku mrcha aj ty za jeho spravanie!!!! sama nikdy neostanes a kazdy clovek je vynimocny, kazdy jeden clovek ma na tejto zemi urcite poslanie

jjjaaaaa

suhlasim s ufinkou, nevyspeli chlapi to tak robia. rozid sa s nim, cim skor, tym lepsie. uvidis, najdes stokrat lepsieho.