Odúčanie od plienok!

Príspevok v téme: Odúčanie od plienok!
rencita

Maminky ktoré ste na tomto fóre chcela by som nejaké triky ako ste vy odúčali svoje deťúrence od plienok ? Moja Zara má už takmer 17 mesiacov a chcela by som začať s nočnikom.sedavala na ňom už keď vedela riadne sedieť vicikala sa aj vykakala ale chcela by som ju naučiť k tomu tak aby plienky boli minulosť :-)

rencita

Ja mam tiez ten nazor ze ked to dietatu nijak nevadi sediet na nočniku tak je to len dobre.Teda aspon vzdy lepsie ako si nevediet poradit s trojrocnym dietatom a zobudit sa 3 tyzdne pred nastupom do skolky ze aha! už by asi nemalo nosit plienky.Niektore veci z minulosti predsa len na nieco dobre su ...

watermelon

ach jaj: si z toho traumatizovana alebo poznas take pripady? podla mna zas nie je normalne aby 3 a viac rocne deti behali v plienkach, to sa mi zda chore a priserne neekologicke!!! Raz sa ta mozno deti alebo vnuci spytaju ze co za bordel si im na tejto planete zanechala!
doubledog: hej ukazala som mu ze si na to sadnem a nic zle sa mi nedeje a potom som ho druhykrat nan posadila a uz bolo dobre. Uz ho len naucit ze co ma donho robit :)

doubledog

moj syn sa tiez branil nocniku
mal som pocit ze nechape, na co to je
tak som si nan sadol ja a ukazal mu to :)
odvtedy nemal problem ho pouzivat

oducanie od plienok je druha vec
podla mna treba pockat na spravny cas
tu je dost nevyhodou pouzivat jednorazove plienky, tie trosku brania tomu, aby si dieta odvyklo

rencita

no moja mala ma rok aj pol teraz v zime tak vaham ci ju zacnem oducat teraz alebo az v lete :( ked bude mat dva roky.viem ze ti nieje neskoro ale tak cim skor tym lepsie