Zle sa mi dycha a picha ma pri srdci

Príspevok v téme: Zle sa mi dycha a picha ma pri srdci
mojedychanie

ahojte. uz dlhsiu dobu sa mi tazko/zle dycha. neviem co to je ale tak trochu sa bojim Obcas ma boli az tak na pirhcanie srdce a potom cela lava strana (aj boli aj picha). A myslim si ze to dychanie a ta bolest srdca, je nieco spolocne-... mate skuenosti? prosim, nejake rady. zacinam sa vážne báť ze to bude nieco vazne alebo tak. neviem ci mam zajst k lekarke a ta ma posle na vselijake vysetrenia, ci je to nutne... nemam rada lekarov, ale posledne roky som byvala dost casto chora a tak som si na nich ,,zvykla" aj na zubarov a v secko to... vazne mam strach... stalo sa to aj vam? mam aj nadchu ale o dychanie je ine ako nadcha. asi to nem nic spolocne. akokeby sa mi ani nedalo nadychnut, a potom naposlednu chvillusi vydychnem a je vsetko v ,,poriadku" a o chvilu zas s mi tak tazsie dycha asi 10 minut. potom az na druhy den... opakuje sa to asi mesiac, kedze som mala crevnu, aj normalnu chripku myslela som ze to z toho. ... moze to byt prejav aj dalsej nejakej chripky? alebo nebodaj srdcvoej choroby? astma? prosim oradte som vystrasena. uz mesiac sa radim z kade kym, no nic....niekedy ma aj velmi boli hlaava alebo sa mi a z tak toci vsetko je to asi spolocne.... prosim pomozte mi. velmi velmi pekne vam dakujem

m.

Mňa tiež jeden čas pichalo pri srdci, tak som sa opýtal svojho lekára, že čo mám robiť. Tak mi len na to povedal, že si mám ráno a večer prikladať na hruď lopatku hliny. Keď som sa ho opýtal, že či mi to pomôže, tak mi len povedal, že nie, ale aspoň si zvyknem.
Potom som išiel ku špecialistovi, tak on mi na to povedal, že vraj má na predaj nejakú špeciálnu hlinu tiež na prikladanie.

Gima

Pri pocite zrychleného dýchania alebo tlaku na priedušky treba užívať lyžicu medu s par kvapkami citronovej štavy o chvílu zapiť medovkovym alebo metovým čajom.
Ja som takto zvladla dusivý nočný kašeľ.
Inokedy som zas zmiešala med so zavaraným chrenom a pomohlo.

Jancic

Mám rovnaký problem neviem čím to je tiež ma pichá pri srdci a zle sa mi dýcha niekedy ked dýcham tak ako keby mi aj pískali plúca pri nadýchnutí. Niekedy som bola športovkyňa hrávala som futbal a teraz mam problém zabehnúť niekolko metrákov , pri behaní mi je potom na odpadnutie.

Denis.ka

Môže to byť aj srdcová neuróza, ale môže to byť aj niečo vážne. To niekedy ani lekár hneď a s istotou nezistí, tak ako by sa to dalo určiť cez internet. Mala by si skočiť k lekárovi, aj keď na to nemáš chuť. Ale treba to zdiagnostikovať a ak to bude niečo vážne, určite aj liečiť. Ak by ti aj niekto napísal, že on mal niečo podobné, v tvojom prípade sa môže jednať o niečo iné.

maruska123

asi si nepochopila, ze to moze byt nieco fakt vazne, napr plucna embolia...a ty cakas na rady z internetu...hviezda ma pravdu, uz davno si mala navstivit lekara a nie vyckavat za klavesnicou a este sa zduvat, ked ti niekto povie pravdu...
neviem ci cakas, ked uz bude neskoro alebo co