Zrušili ste si niekto účet na FB?

anair

Presne tak, mnoho stránok ponúka rôzne bonusy pre nových hráčov. Ak hľadáš konkrétne odporúčania, určite sa pozri na www.slovenskeonlinekasina.sk . Táto stránka má prehľad najlepších slovenských online kasín a poskytuje informácie o aktuálnych bonusoch a promo akciách. Nájdeš tam aj recenzie jednotlivých kasín, čo ti môže pomôcť pri výbere toho najlepšieho. Okrem toho, tam nájdeš aj množstvo bezplatných hier, ktoré môžeš hrať bez nutnosti vkladu. Rekomendujem skontrolovať túto stránku, aby si našiel najlepšie možnosti pre svoj voľný čas.

tumaed1

Súhlasím s druhou osobou. Mnohé online kasína majú skvelé ponuky pre nových hráčov, ako sú bezplatné zatočenia alebo bonusy za registráciu. To môže byť skvelý spôsob, ako začať a vyskúšať rôzne hry bez rizika.

fuzitea

To znie zaujímavo, vieš mi odporučiť nejaké konkrétne stránky? Tiež by ma zaujímalo, či sú tam aj nejaké bonusy pre nových hráčov, ktoré by som mohol využiť.

anair

Čau, ak hľadáš bezplatné hry, tak odporúčam pozrieť sa na stránky, ktoré ponúkajú demo verzie kasínových hier. Môžeš si tak vyskúšať rôzne hry bez rizika. Niektoré online kasína majú sekcie s hrami, ktoré môžeš hrať zadarmo, napríklad automaty alebo stolové hry

fuzitea

Ahojte, máte nejaké odporúčania na stránky s bezplatnými hrami? Hľadám niečo na zábavu počas voľného času, ale tiež ma zaujímajú aj nejaké tie online kasína. Rád by som si zahral niečo zaujímavé bez toho, aby som hneď musel vkladať peniaze.

svietislnko

Zdravim, chcem sa spytat. Ak ja si s niekym pisem na fb tak to vidia vsetci moji aj jeho piatelia? Ano ci nie? Da sa to nastavit tak aby to nevideli?

einfach

ja som si ho pred par rokmi zrusil (nie deaktivoval ale vymazal cez taky delete link).. nechcel som podporovat CIA.. :D teraz ale rozmyslam, ze si ho asi zalozim znovu lebo by sa mi to celkom hodilo ked zhanam niektore veci atd :)

doktor666

moje naj rozhodnutie v zivote !!! uz nikdy viac - sice sa teraz citim ako odrezany od sveta ale vzdy lepsie ako citat nudne komentare k tvojim fotkam a pocuvat druhych ako ti davaju druhy rozumy ked nieco napises !!!

Hrac

urcite si ho nezrusim, teraz je mania rusit ucty na fb a nie som ovca aby som sa pridaval k nim ;-) par priatelov a bloknute reklamy = najlepsi nastroj na komunikaciu pre mna