Zrušili ste si niekto účet na FB?

Denis.ka

Nie, nechýba mi to. Už mi dokonca aj niektorí priatelia poslali mail aby som sa tam znova zaregistrovala, že sme tak viac v kontakte, ale to vôbec nechcem. Až teraz som pochopila, o koľko viac času mám a hlavne koľko je iných zaujímavých vecí, ktorým sa môžem venovať a nie zabíjať čas na facebooku sledovaním volovín, bez ktorých sa zaobídem.

faceboook

Deniska a vobec Ti to nechýba ?:) Lebo jea to chcem tiež urobiť .. Len sa bojím že po čase sa tam zas zaregistrujem :D

kizzyna

Ja som si ho raz zrusila xD ani neviem preco.. niesom na nom zavisla. Ked ho spustili, nevedela som si nan zvyknut, potom som si nan zvykla az moc a potom som s tym sekla a vratila sa naspat na pokec. Medzitym som si facebook zmazala, no asi po troch tyzdnoch som si ho obnovila naspat, no len koli novinkam a pikoskam, aby som vobec bola v obraze co sa kde deje lebo tam fakt zistim vsetko. xD ale napriklad odvtedy si nepridavam nijaky status ani neaktuaizujem fotky, nic.. len sa tam raz za den pozrem, skuknem co je nove a vypynam.

Denis.ka

áno, zrušila asi pred rokom a nikdy som to neoľutovala. mám viac času a nie som bombardovaná všetkými zbytočnými novinkami mojich facebookovych "priateľov". už by som sa tam nezaregistrovala, chcem žiť svoj život, tešiť sa z krásnych dní, chodiť do prírody a na príjemné stretnutia. a nie sedieť pri počítači a čítať pre mňa bezvýznamné informácie.