hm

odpovedam

m25, no 20 bab je nehorazne vela. Takeho by som rozhodne nechcela. Ved naco. Aby mi eln choroby do postele tahal? Niekde musi byt hranica. Aj 10 je podla mna vela...

Green_Poison

Prepáč ale ty si taká **** až sa neviem slušne vyjadriť. Podľa mňa sa málo poznáte lebo keby mal váš vzťah nejakú cenu tak by ste sa o sexe otvorene rozprávali a nepísala by si tu také pičoviny typu som panna, mam mu to povedat? Ty si myslíš, že panenstvo je nejaká choroba? Ježkove oči... Si ešte nezrelá na sex lebo inak by si takéto veci nemusela riešiť tu. Dám ti normálnu radu. Povedz mu, že si panna pred sexom. No nie priamo pred ním ale tak normálne. Ak sa mu to nebude páčiť tak sa s ním okamžite rozíď lebo to bude kktko ktorému ide len o to aby si ho namočil. Ak mu to nevadí tak pravdepodobne je v pohode a má ťa rád. Ale ty by si s tým mala aj tak počkať keď máte vo vzťahu takéto "tajnosti". Sa uvedom, že to nie je choroba ale normálna vec. Ja si viac vážim pannu ako nepannu.

AdamKrt

Skor by Ta malo trapit ine a mala by si mu povedat, nech ide na vysetrenie na pohlavne choroby...

Chces byt jeho 21-tka ?

odpovedam

Jasne, ze by to mal vediet. Bude to lepsie pre vas oboch. Aby nebol chlapec v soku, ked uvidi trosku krvi a podobne. Ono ta neskusenost moze byt dost viditelna. Porozpravajte sa o tom este skor nez k niecomu dojde.