takze chlapec ma 24 rokov a mal sex s asi 20,j mam 21 a som panna,len ze on to nevie,ako to padla vas zoberie ? mam mu to hovorit ? pred sexom alebo az po ?
hm
Tak pokial nemal panske jazdy - stock4.pho.to - tak je na tom este fajn.
A chlapec ich možno nemal 20 ale 10 :) Však nie nadarmo sa hovorí, že muž si zvykne narátať 2x viac báb a baba zase 2x menej chlapov :D Ale skôr je divné, ako sa baba-panna mohla dať dokopy s niekým, kto strieda baby, to k sebe pasuje? :D
pocitam ze to hned zisti ako do teba vojde a teba to bude boliet
Ovecka ja nespim :) ked si uz normalne zasexuje,tak nie je davno panna,takze co riesis? ja panenstvo,nie sex :)
2Giovanny a co ma panenstvo so slusnou vychovou??? sa zobud ze je uplne normalne ze si niekto obcas zasexuje...
takto vam to napisem,PANNA a PANNA je rozdiel,aj slapka sa narodi ako panna,ale s tym rozdielom,ze da prvemu hned,mozna ona je taka skrata(sorry ak nie si),ze len teraz ju chce daky pretiahnut...
a ta druha panna,ma slusnu vychovu,moralku a vie ze panenstvo da len tomu,kto si ho zasluzi...
neviem ktora je autorka temy,ale jedna z toho isto :)
podla mna xce mat kazdy chlap aspon raz v zivote pannu...
ano presne nato cakam,kokos,,cjhodte si tie svoje konspiracne teorie vymyslat inam,nato som sa nepatala
Čo vlastne od toho chlapca očakávaš? Že budeš jeho poslednou, že čakal iba na Teba? Ak by tomu bolo tak, nemala by si obavy z jeho reakcie. Vzhľadom na jeho minulosť by som mu však tak ľahko neverila a do sexuálnych intímností vôbec nezachádzala.
Ak Ťa však naozaj neľúbi, čo získaš, keď budeš len ďalšou v poradí? Váž si svoje panenstvo a neponúkaj ho hocikomu, kto si ho ani nezaslúži! Aby Ťa nevyužil a neodhodil...
m25 to musel mysliet sarkasticky :-)
filja, nj, niekto pocas puberty nehlada vazne vztahy, a niekto z tej puberty nikdy nevyrastie :D