hm

Elldir

A chlapec ich možno nemal 20 ale 10 :) Však nie nadarmo sa hovorí, že muž si zvykne narátať 2x viac báb a baba zase 2x menej chlapov :D Ale skôr je divné, ako sa baba-panna mohla dať dokopy s niekým, kto strieda baby, to k sebe pasuje? :D

GiovanniX

Ovecka ja nespim :) ked si uz normalne zasexuje,tak nie je davno panna,takze co riesis? ja panenstvo,nie sex :)

GiovanniX

takto vam to napisem,PANNA a PANNA je rozdiel,aj slapka sa narodi ako panna,ale s tym rozdielom,ze da prvemu hned,mozna ona je taka skrata(sorry ak nie si),ze len teraz ju chce daky pretiahnut...
a ta druha panna,ma slusnu vychovu,moralku a vie ze panenstvo da len tomu,kto si ho zasluzi...
neviem ktora je autorka temy,ale jedna z toho isto :)

mercedes

Čo vlastne od toho chlapca očakávaš? Že budeš jeho poslednou, že čakal iba na Teba? Ak by tomu bolo tak, nemala by si obavy z jeho reakcie. Vzhľadom na jeho minulosť by som mu však tak ľahko neverila a do sexuálnych intímností vôbec nezachádzala.
Ak Ťa však naozaj neľúbi, čo získaš, keď budeš len ďalšou v poradí? Váž si svoje panenstvo a neponúkaj ho hocikomu, kto si ho ani nezaslúži! Aby Ťa nevyužil a neodhodil...

0mega

m25 to musel mysliet sarkasticky :-)

filja, nj, niekto pocas puberty nehlada vazne vztahy, a niekto z tej puberty nikdy nevyrastie :D