Vo februári toho roku sa mi stal v hoteli trapas, počúrala som sa do postele. Hanba mi nedovolila sa priznať, takže som ani škodu neuhradila i keď matrac bol asi na odpis. Osud ma chce asi vytrestať, lebo v pondelok idem s kolegyňou na služobku a musíme bývať v tom hoteli. Strašne sa toho bojím. Bojím sa, že som zaznamenaná v počítači ako nežiadúci hosť, alebo, že nebudú diskrétni a niečo mi povedia pred kolegyňou. Je to síce slušný, luxusný hotel, ale majú dôvod mi vynadať. Ak niekto pracuje v hoteli a vie ako to v takých prípadoch chodí, budem veľmi rada, keď mi to napíše. Vďaka
Hotelové recepčné, chyžné
Agnes999-to som pocula, zevraj Arabi tak casto za sebou nechavaju vo vani vykaly. Oni si vanu mylia so zachodom???
No ja ked som robila v dokopy dvoch hoteloch a videla to, co po sebe niektori hostia zanechaju a ako sa to riesi (necha vyschnut a prekryje plachtou), tiez som si povedala, ze ci ma este nieco donuti spat v hoteli. Ved to je iny humac niekedy. Ale tak niekedy nie je ina moznost. Netusim, ci sa ti hostia takto aj doma spravaju, ked po nich nema kto upratat. Velmi sa divim, ze ti ludia nemaju problem pozret sa mi do oci ked vedia, ake svinstva budem po nich pratat. Napr. boli ubytovani cernoch s blondinou a ona zrejme dostala kramy, cela postel od krvi. Ina zena zas tiez mala kramy a nedala si vlozku ani gatky, evidentne chodila po izbe naha a jak jej to stekalo, zakrvavila podlahu. Mali sme hosta, ktory bol u nas ubytovany dost dlho, par mesiacov a to bol iny humusak, to bola hroza co za bordel mal v izbe. Medzi vsetkym tym bordelom co sa mu vecne valal po zemi sa dali najst napr. aj osrane slipy. A to nehovorim o kondomoch, tie sa nachadzali v izbach dost casto, ako vacsinou v kosoch, ale boli aj taki co to hodili na zem alebo hocikam. Ako sorry za humusarne, ale upratovat to bolo este daleko horsie. Ako udivuje ma, ze niektore chyzne nahlasuju prestane madrace a ze si dokonca v hoteloch eviduju tych hosti! Ani neviem, ci mam tomu verit, ved predsa v kadzom hoteli si hosti cenia, aj keby im postel prestal, ako tu uz niekto podotkol, je to v cene. A v tom 2* hoteli co som robila, tam boli po rokoch existencie hotela prestane postele fakt takmer vsetky. Proste to bolo vidno, zaschnuta chcanka, na to som davala vzdy plachtu. Nahlasovala som len to, ak niekto nieco rozbil, znicil, hlavne ak to bolo treba opravit, aby tam poslali opravara. Ale neviem o tom, zeby si to zaznamenavali.
Tieto temy by mali mat upozornenie, aby som neveceral ked to citam..
Aj ma presla chut spat v hoteloch, na toto sa neda zabudnut :/ a ako poznam smolu, ani 5 hviezdiciek ma pred tymto neochrani :((
Pocurany matrac bude chyzna takmer urcite oznamovat, kedze ak je este vlhky, nemoze cez neho dat plachtu, oznami to veducej.
Na veducej je, ci to zaeviduje, podla toho, aky maju vnutorny poriadok. To nieje kradez, takze urcite hostovi nebudu volat, a vynadavat mu. Ale moze sa potom stat to, co napisala Simona123. Dal by som aj ruku do ohna za to, ze ta recepcna to urobila naschval, teda za mily usmev skryla svoje negativne energie, ktore si potrebovala na niekom vyburit. Vsimla si tam k tomu menu zaznam (asi ocurany matrac), a mohla to urobit uplne diskretne... take veci sa neriesia medzi 6 ocami... cize neprofesionalny pristup, jednoznacne z umyslom potupit klienta.
Inak, pocurany matrac nieje pre chyznu nic prijemne, ale kazda chyzna, co robi dlhsie, urcite zazila horsie veci... rozslapane hovna, hovno vo vani, chrachle po zemi, a podobne. Ked som to robil ako brigadu, vzdy ma zarazilo, ked som videl odchadzat nejaku zenu, mohla mat tak 30-40, a ten humus co som tam nasiel, ma az omracil. Hnus, z takej zeny sa mi zdviha zaludok a pravdupovediac, necakal som, ze to moze byt u niektorych slusne vyzerajucich dievok az tak zle. Fakt ma to ohromilo, este doma ked to necha, kde to nikto nevidi, ale v hoteli....
a to im nenapadne ten chranic dat predtym? :D
ved to stoji par supov..
Neviem ako v iných hoteloch, ale som si istá, že v jednom hoteli v Tatrách, si hosťa ktorý mal takúto nehodu, zaevidujú do systému. Nie preto, aby ho najbližšie neubytovali, ani nie preto, že mu to chcú vyčítať a škaredo sa naňho pozerať, ale preto, aby mu ustlali nepremokavý chránič matraca. Silvester 2009/2010 sme s priateľom trávili v jednom slušnom hoteli v Tatrách. Priateľ sa tam odviazal a trochu to prehnal s alkoholom. Dopadlo to tak, že v noci sa pomočil. Bolo mu trápne sa k tomu priznať a poprosiť o výmenu matraca, tak sme pobyt, bez priznania, predčasne ukončili. Vo februári 2011 sme išli do Tatier lyžovať. Predpokladali sme, že po 14 mesiacoch si to pamätať nebudú a ani vo sne nás nenapadlo, že si to môžu evidovať, preto sme sa rozhodli, že pôjdeme do toho istého hotela. Pri ubytovávaní sa recepčná priateľa opýtala, či tá nehoda, ktorá sa mu u nich pred časom stala, bola náhoda, alebo mu pre istotu ustelú nepremokavú podložku. Bola veľmi milá, ale opýtala sa ho na to predo mnou. Vôbec ju nenapadlo, že takéto chúlostivé záležitosti sa riešia medzi štyrmi očami. To čo som Ti napísala, nie je vymyslený blábol, ale pravda, preto Ti radím, zariaď sa tak, aby si sa neubytovávala súčasne s kolegyňou. Verím, že iné recepčné to riešia diskrétne a, že hotel do ktorého ideš, si to neeviduje, ale ak náhodou eviduje a recepčná na diskrétnosť pozabudne, tak Ti to príjemné nebude, preto sa snaž držať mojej rady. Držím palce, aby to dobre dopadlo.
podla mna je to už v cene ,tak si myslím,počítajú s tým niekto niečo šlohne alebo pošpiní tie náklady na to sú už zahrnuté v cene akú pýtajú od klienta sa mi zdá,mylsím v lepšom hoteli by to malo tak byt.
Ale predstavte čo sa mne stalo, bola som ubytovaná v turecku v hoteli a zvyknem si dávat ráno dolnu tenku linku a dávala som si ju sediac na posteli.V posledný den mojho odchodu bol odkaz na moje meno že nech uhradím 15 eur.Tak som im to vysvelila že to nie je z tetovačky ale z linky na oči, svoje si tvrdili nech im vyplatím, ja som tvrdila svoje a dokonca, chceli nech hned vyplatím moj argument nebol dost a dožadovala som sa prádla že im to ja osobne vyperiem to nechceli, všetko tie dohadovačky trvalo 3 hodiny.Až sa mi potom ospravedlnili že to vyšlo, potom som sa doszvedela že robili tam tetovanie kto chcel v hoteli a mali asi prípady ked tetovanie im permeanentne zašpinilo prádlo.
neboj sa,maju ine starosti ako cihat na flaky
Pracovala som v hoteli ako chyzna a poviem ti, tam boli precurane vsetky postele. Schvalne, ked zas v nejakom budes, skus si nadvihnut plachtu, pokial nebudu mat zrovna nove postele, tak bude na 99% precurana. Urcite si ju tym neznicila, chyzna to prezlece, da na to nove povlecenie a vybavene. Urcite to nikam nezapisuje. Ja som sice robila len v dvojhviezdickovom hoteli, ale inu spust nechavali niektori hostia, nasla som napr. celu postel zakrvavenu, alebo nasrate vo vani.
keby nieco, tak povies, ze si tam mala prepasovane steniatko a to sa tam pocuralo