Ako sa pripravit na analny sex?

Súvisiaci obsah

Jovanka

moj oblubeny lubrikant je jahodovy durex .. sem tam si zo superlove vezmeme aj iné typy ale tento je akousi našou srdcovkou

anjelik

Odporúčam dámy! Je to krásne, sama som to skúšala s priateľom už nejeden raz, ale včera to bolo úplne najkrajšie. Dôležité je aby ste svojmu partnerovi dôverovali a potom sa automaticky aj uvoľníte. Vynikajúca je poloha odzadu, ale ešte lepšia je tá pri ktorej sa môžete s priateľom aj bozkávať. Pri bozkávaní sa automaticky uvoľní vaša riťka ešte viac. Som maximálne vzrušená už len keď si predstavím ten včerajší krásny análny sexík... je to super :) Tip: Skúste sa pri tom fotiť budete o to vzrušenejšie!!

rickpoison

pre sofoklesss: mam taky pocit ze ty si si tam si este nic nestrcil, lebo ak ano, tak by si mal vediet ze to sranda rozhodne je, alebo skorej najvacsia slast aku si moze chalan predstavit.chalani to prezivaju este viac ako baby lebo to tam tlaci na prostatu a to je jeden zo najvacsich erotogennych bodov.

Igles

Analny sex je super vec. Prijemne to obohati vztah aj sexualny zivot. Samozrejme hygiena a mnozstvo lubrikantu je potrebna. Ale poradim este jednu super vec. Vela ludi o tom nevie. Vola sa to Poppers. Da sa to vyuzit skvele aj pocas orgazmu. Ked viete ze to na vas ide staci si "fuknut" a orgazmus je 2-3 nasobny. A skvelo sa to vyuziva pri analnom sexe. Fuknutim poppersu sa uvolnuje svalstvo. Teda ak je partnerka dostatocne nalubrikovana a chlap ide do nej vniknut jednoducho si potiahne do obidvoch dierok poppers a svalstvo sa jej tak uvolni ze analny styk je uplne bezbolestny!!! Po fuknuti sa ucinok dostavy do 5-10 sekund cize okamzite. Odskusane a len odporucam tym ktory maju radi analny sex alebo si chcu niecim spestrit sexualny zivot. Inac poppers je tazko zoznat v sexshopoch lebo je to vraj zakazane. Ale kazdy lepsi internetovy sexshop ho ponuka. A nie je ani drahy. Kto skusi neolutuje.

puffy

S manzelkou sme mali vcera prvykrat analny sex. Odmietala to dlho, neskor som sa jej viackrat hral s analikom, potom som skusal aj hlbsie, pacilo sa jej to. Prislo teda k tomuto, ked sama povedala ze to chce. Nenutil som ju. Samozrejme s gelom a hygiena nutna. Nevidime na tom nic zle, treba ist postupne na to, treba aby obaja chceli, a cistota nutna. Pacilo sa jej to velmi.

Pikaču

Tvl ak ľudia budú chcieť v intímnych veciach furt nové veci tak zachvíľu budú pchať svoje údy aj do nosu alebo uší...

Sofoklesss

No najvatsia sranda je, ze vsetci odsudzuju homosexualov lebo sa s prepacenim \\\\\\\'trtkaju do zadku\\\\\\\'. A ty heterosexualny chlapci co praktikuju analny sex, su potom co?!Skuste si nastrkat vibratory do zadnic,jaka to bude sranda.Pri kazdom analnom styku sa tvoria analne fisury,cili prasklinyv tom horsom pripade hemeroidy.Muz ktori vklada penis zas riskuje zapal mocovych ciest crevnymi bakteriami.Cili vsetci co tu basnia o tom aky je anal uzastny, zabudaju priznat ze to nerobia casto a ze nejake infekcia uz bola.