Ako sa pripravit na analny sex?

Súvisiaci obsah

Staret

Ja svojej partnerke pri orálnom sexe vybozkávam obe dierky. Páči sa mi to a vzrušuje nás to oboch! Je to pekné a príjemné. Samozrejme musí tam byť sprcha bez toho to nejde. Keď dodržíte hygienu je to ozaj jedinečné a nieje na tom nič hnusné práveže nás to k sebe priťahuje ešte viac a podotýkam vôbec som nikdy nemal na ústach ani na jazyku z toho zápal ani žiadne infekcie! žiadne! a nikdy! len príjemný zážitok. odporúčam!

Reptile

Anál je skvelý nevieme si ho vynachváliť s partnerkou obaja. Pravda je len to, že žiadny klystír netreba! Obyčajne vyprázdnenie sa a poriadna precízna sprcha. Partner musí byť jemný a riadne natretý lubrigantom a samozrejme je dobre naniesť lubrigant aj na dierku. Keď ste jemný a dodržujete tieto zakl.veci nemôže to byť zlé...a žiadne nepríjemnosti nehrozia. Len a len príjemné vzrušenie a nové experimenty pri ktorých sa zblížite k sebe ešte viac! Skutočne je za tým niečo viac...Viac príjemného praktizovať to.

akinom007

pokial sa to partnerke paci je to ok, ale urcite nie denne, a HLAVNE pouzit KONDOM a nevracat sa uz do vaginy! KOLEDUJETE SI O MNOZSTVO BAKTERII A ZAPALOV!!!

jozef77777

Mna zasa zaujima, ze ke priatelka nepapa antikoncepsiu a vystriekam sa do zadku. Tak co to semenko neprejde do vaginy ? :D diky

rads

No mne sa prvykrat priatelka ponulka sama boli sme opity takze bola uvolnenejsia navyse som bol DOST lubrigovany nou ;) mala za sebou zo dva orgazmy takze s uvolnenim nebol problem...Je to individualne ale moju priatelku konretne to vzrusuje mozno aj viac nez vaginalny styk a ak to zkombinujem tak je v siedmom nebi...co sa tyka techniky kazdopadne musite chciet obaja inak to bude blokovat psychika...hlavne sa uvolnit a nestresovat len si to uzivat a tesit sa z novych zazitkov ;)...Samozrejme co sa hygieny tyka tak staci ak partnerka pouzije WC ,,vytlaci,, co sa da potom rychla sprcha a ide sa nato ;) Pre tie 16 rocne slecny co tu pisu...analny otvor sa nemoze poskodit ak to nebudete praktizovat kazdy den 2X tak to len prospeje ;) Analny zvierac je normalny sval ako kazdy iny ktory sa uvolni a potom vrati do svojej polohy cize nehrozi ze tam budete mat odrazu prievan ;):D...Este ak by sem chcel napisat nejaky 16 rocny chalan tak nie ak partnerka poriadne vytlaci vsetko nieje problem ani bez kondomu a nebudete mat cely penis od hovien ;)) Tak vela zdaru řiťopichové ;)

trineo

zamysleli ste sa už nad tým, na čo slúži v ľudskom tele konečník?

Keď už nič iné, konečník je plný baktérií a pri análnom styku dochádza ku kontaktu s ľudskými výkalmi - a to môže byť pre mužské aj ženské pohlavné orgány zdravotne nebezpečné.

boda.tv

no nie tak uplne je to pravda,,,análna dierka je foremná,,,viem čo píšem,,,skúšala som to aj s pivovou flašov,,,a veľkost análu,, sa mi zmenila,,,