Keď ON nechce chodiť von

Príspevok v téme: Keď ON nechce chodiť von
kika1244

Zdravím. s partnerom sme 3,5 roka.. pred tromi mesiacmi sme sa rozišli.. dôvodov bolo viacero.. nasledovalo x rozhovorov, preplakaných, prekričaných a neviem akých ešte dní.. až sme sa cca pred mesiacom dali znova dokopy viac-menej na jeho podnet.. okrem iných vecí sme sa predtým rozišli aj preto, že sme málo času trávili spolu (väčšinou sme boli v kontakte len cez mobil/internet)..málo = cca 2-3 do mesiaca. v čase rozchodu sa mi priznal, že posledné mesiace nášho vzťahu sa mu za mnou nechcelo chodiť a ak šiel tak v podstate z povinnosti.. avšak pred mesiacom (predtým ako sme sa dali znova dokopy) prišiel sám s viacerými zmenami čo sa jeho týka (tak aby som bola spokojná) jednou z nich bolo aj to, že budeme spolu viac krát za týždeň.. ale sme spolu vyše mesiaca od tohto sľubu a k žiadnej zmene sa nemá. všetko je tak ako bolo po starom a on sa správa akoby sa ani nechumelilo... čo si o tom myslieť?? má to vôbec zmysel alebo by bolo lepšie nechať to tak? čo robiť? som už z toho na nervy...

kika1244

ivana, doma nič takého nerobí. sedí za netom, pozerá TV, a to je pomaly všetko. s tým, že je pohodlný si to vystihla. sám povedal, že má rád pohodu domu a nechce sa mu chystať von...
o tej poruche si niečo určite pozriem, ale znie to hrozivo

ivana45

kika, je mozne, ze ta ma rad ako nikoho na svete a je proste taky - obcasny kontakt mu staci. Nemusi ta mat len na sex. Doma je mu fajn a je pohodlny chodit von, zatebou, s tebou ...proste nema taku potrebu kontaktov a podnetov ako ty. Co robi doma ?
Len tak skusmo, precitaj si nieco o schizoidnej poruche osobnosti, mozno sa cosi z toho na neho hodi. Nemusi to byt hned jasne, vekom sa ten problem zvyrazni.

jajka001_

to sa neda uz ani nazvat vztahom...my sme boli vzdy spolu kazdy den, ked sa nedalo, bolo to hrozne, nemohli sme bez seba vydrzat. ked mu nestojis za to aby prisiel ta osobne pozriet sa na teba, kasli nanho.

kika1244

soffa - aj u nás to tak bolo zo začiatku. každý deň spolu. pomaly sa intervaly nášho stretnutia predlžovali a predlžovali až sme dospeli k tomu, že 2-3x za mesiac.. vtedy sa to celé vyhrotilo a teraz bývame cca 1 (vačšinou) až 2x do týždňa.. no stále sa mi to zdá príliš málo nato aby sa dvaja dokázali spoznať natoľko aby si jedného dňa mohli povedať svoje áno (myslím, že skoro každý vzťah tam speje ak vydrží).. v kontakte sme pomaly celý deň. ale osobne.. no.. :( naozaj si myslíte, že ma má len na sex??

soffa

to si robis srandy 2-3 krat do mesiaca??o com to je len o sexe potom;-)pride ak ma chut,no teda.asi ta nemiluje,normalnemu cloveku ten druhy chyba nie????moj chodil za mnou skoro kazdy den a to chodil kazdy bozi den na vysku do 50km vzdialeneho mesta.ak chce tak si cas najde.je evidentne ze nechce.nic v zlom.

kika1244

Daisy - práve to, že sme z jedného mesta. autom asi 5 min..
Ivana - ja mám 19 a študujem. priateľ má 26 a robí šoféra takže si nemyslím, že by to bolo únavou z roboty.