Zdravím. s partnerom sme 3,5 roka.. pred tromi mesiacmi sme sa rozišli.. dôvodov bolo viacero.. nasledovalo x rozhovorov, preplakaných, prekričaných a neviem akých ešte dní.. až sme sa cca pred mesiacom dali znova dokopy viac-menej na jeho podnet.. okrem iných vecí sme sa predtým rozišli aj preto, že sme málo času trávili spolu (väčšinou sme boli v kontakte len cez mobil/internet)..málo = cca 2-3 do mesiaca. v čase rozchodu sa mi priznal, že posledné mesiace nášho vzťahu sa mu za mnou nechcelo chodiť a ak šiel tak v podstate z povinnosti.. avšak pred mesiacom (predtým ako sme sa dali znova dokopy) prišiel sám s viacerými zmenami čo sa jeho týka (tak aby som bola spokojná) jednou z nich bolo aj to, že budeme spolu viac krát za týždeň.. ale sme spolu vyše mesiaca od tohto sľubu a k žiadnej zmene sa nemá. všetko je tak ako bolo po starom a on sa správa akoby sa ani nechumelilo... čo si o tom myslieť?? má to vôbec zmysel alebo by bolo lepšie nechať to tak? čo robiť? som už z toho na nervy...
Keď ON nechce chodiť von
A byvate od seba daleko? Lebo ak ste s jedneho mesta, tak mi pripada divne, priam az smiesne, ze ste spolu 2- 3 krat do mesiaca. Ved predsa vztah je o blizkosti, o tom , ze clovek je s niekym, a nie ze na neho caka vecer na skype :) Uzivajte si mladost, chodte do mesta, do kina, na kavu, alebo sa len tak prejst von... lebo ak uz teraz je taky lenivy, tak potom si ani neviem a nechcem predstavit, co ta caka za par rokov dievca :)