Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco je domena zien davat neustale sancu muzom?

Príspevok v téme: preco je domena zien davat neustale sancu muzom?
MIA78

Nechapem, preco sa vzdy tak zeny ponizuju a neustale odpustaju muzom?

tento svet asi fakt patri muzom lebo si so zenami robia co chcu.
Staci si zobrat za zeny pokorne dievca urobit jej par deti spravit ju financne nesamostatnou a zena uz nema na vyber.

Dalej ked zamavaju bankovkami tak mozu mat dalsie dievcata na pobavenie.

a prosim vas nepiste mi tu nastky ktore este nic nezazili a nezastavajte si chlapov

doubledog

lebo zeny muzov potrebuju inak ako muzi zeny.
pre zeny je dolezitejsia funkcia muza ako ochrancu, zivitela a domaceho pomocnika.
vo viacerych ohladoch sa tato muzova pozicia podoba zamestnaniu.
je to ako v casoch ekonomickej konjunktury: zamestnavatelia sa biju o zamestnancov (kedze muzov je relativne malo, menej ako 1ks pre kazdu zenu), navzajom si ich preberaju. preplacaju a vsemozne motivuju.

muzi ovela viac ako zeny daju na city, pocity a vasen, a to najma preto, ze nepotrebuju ochranu, ci niekoho, kto ich zivi.
a preto si mozu dovolit luxus emocii.

BJ

Genesis, tak lasku treba hladat najma v samom sebe, ta je vacsna. Vsetko mimo seba casom zanikne, a kto s tym nepocita, zrani sa. Laska mimo seba je materialna, to znamena podmienena... na tu sa teda spoliehat neda, a treba si ju uzivat len v pritomnosti. Sluby o tom, ako je laska medzi dvoma ludmi vacsna, su mozno rozpravkovo pekne, ale su mimo realitu, je to len iluzia, ktorou sa dvaja opantaju, pretoze asi maju tej sebe-lasky malo.
Ale, da sa dosiahnut aj to, ze laska medzi dvoma ludmi je vacsna... ale to musi clovek zobrat smrtelne vazne. Doslova. Cize, ked zomrie jeden, musi okamzite zomriet aj druhy. Vtedy je laska medzi dvoma vacsna. Obcas sa to stane. :-) A nielen medzi ludmi, zviera si sice zobrat zivot cielene nedokaze, ale casto sa stane, ze puto medzi nimi je take silne, ze kratko po smrti zomrie aj ten druhy... napriklad srdce proste prestane pracovat z nicoho nic. Zopar krat mi niekto povedal, ze ked choval vtaky, a medzi parikom sa vytvorilo take puto, a jeden z nich uletel, a druhy zomrel za 2 dni potom. Asi mu puklo srdce od zialu.

Genesis

A este jedna dolezita vec ... musite si byt vedome toho a to plati aj pre chlapov ze akonahle idete s niekym do vztahu tak mate tak 80 percentnu sancu ze jedneho z vas to po urcitom case bude hooodne boliet.

Jednoducho priroda to urobila tak ze laska nie je vacna a casom zanikne .. taktiez pokial mate pritazlivejsieho partnera ako ste vy sama taktiez hrozi ze on pridete pretoze on bude stat daleko viac jedincov ako o vas ... jednoducho tato planeta nikdy nebola spravodliva a k ludom sa chova obzvlast neludsky vzhladom na ich emocie.

v skratke mozete byt ten najuzasnejsi partner na svete ale nic vam nezaruci ze s vami vasa polovicka ostane (to lati pre obe pohlavia)

proste treba si uvedomit ze tak ako v inych veciach na tejto planete je ludska bezmocnost takmer bez omedzenia a komu to vadi hold tak sa ako ja narodil na nespravnu planetu :)

Genesis

MIA 78

podla mna si najdi nejaku zenu a mas :) ... aj tak vas zeny nechapem co na tych chlapov vlastne vidite :) .. su chlpatí, potia sa a smrdia hehe :)

Jedine štastie chlapov je ze zeny nemaju vkus pretoze inak by sme boli v prdeli .)

Mariola

Ja nie som "nástka ", a viem o čom píšeš .Našla som toto forum práve "vďaka" nevere svojho muža .Pracuje ako vedúci vo veľkom ženskom kolektíve a ony sa na neho doslova lepia .Jemu to samozrejme zvyšuje ego . Až to nezvládol a s jednou si začal . Priznal sa , rozobrali sme to , oľutoval , rozišiel sa s ňou. No a ja postupne prechádzam akýmisi štádiami - Najskôr šok , potom hľadanie chýb u seba , sebaľútosť a najnovšie si začínam myslieť , že si ma nezaslúži a ja aj tak nikdy už nebudem mať kľud , stále ho budem podozrievať . Tým pádom náš vzťah už nemá význam . No počkám ešte , aké bude ďaľšie štádium ...Možno dostanem chuť mu to vrátiť :-)))

ABRhpositive

to súvisí asi s tým že my ženy máme inak nastavaené biologické hodiny,skor starneme sme neplodné mnohé už po 45ke,a žena nemože utiect od svojich detí je naveky k nim pripútaná nie ako muž ktorý može oplodnit vela žien a to aj vo vysokom veku.Je rozdiel ak žena mám 50 r a muž 50r

MIA78

teraz si zoberte takuto situaciu
prezijete dlhe roky s muzom sktorym mate rodinu deti, zrazu si on zacne s mladou

vy ste stratili kopec rokov pri nom
a to vam pred oltarom slubil kadejake veci

pricom on este moze zbalit nejaku trubu
ale co s nami? ktoze uz chce staru? s detmi?

MIA78

stym zenskym kolektivom stebou uplne suhlasim,
ale zeny dokazu byt podle k zene.

Muzom sa natieraju na chleba,

mojho frajera sestra rozbila 2Orocne manzelstvo.
On ma 43 ona 3O, on ma dve deti
predtym byval u svokrovcov za cely zivot nic nedosiahol chovali ho svokrovci,
teraz ho chovaju mojho frajera rodicia
lebo ta hlupana jeho sestra keby nebol jej tak ju najdeme obesenu na povale asi :-00

To ze ona nieco posrala, musi znasat cela rodina jej vrtochy, samozrejme prisla o pracu a on plati alimenty a on navyse este aj pije.

furt nejake problemy s nimi.

Laurina22

Gensis ma pravdu,mne jedna zena velmi ublizila,zeny su podle,mladost,krasu a prirodzenu inteligenciu neodpustaju.

uhlie

Feministka, ktora sa rada nechava vydrziavat niekym inym. Ved bud samostatna, nikto ti nekaze byt zavisla na muzovi.