preco je domena zien davat neustale sancu muzom?

Príspevok v téme: preco je domena zien davat neustale sancu muzom?
MIA78

Nechapem, preco sa vzdy tak zeny ponizuju a neustale odpustaju muzom?

tento svet asi fakt patri muzom lebo si so zenami robia co chcu.
Staci si zobrat za zeny pokorne dievca urobit jej par deti spravit ju financne nesamostatnou a zena uz nema na vyber.

Dalej ked zamavaju bankovkami tak mozu mat dalsie dievcata na pobavenie.

a prosim vas nepiste mi tu nastky ktore este nic nezazili a nezastavajte si chlapov

slnečnicaa

Tak ako odpúštajú ženy, odpúštajú aj muži. Je vidieť ako sa menia ženské a mužské role. Chlap ostáva na materskej, kým žena ide do práce lebo viac zarába. Žena opraví tečúci vodovodný kohútik, kým chlap stojí v kuchyni a varí, žena si pozrie napínavý triler alebo akčnák, kým chlap pozerá na Lásku cez internet:-) a takých príkladov je veľa. Čoraz viac žien je v politike, na čele štátu či veľkej firmy.

Genesis

a este jedna vec :) zeny su podla mna daleko podlejsie a vypocitavejsie pohlavie ako chlapi :)

kedysi som robil personalistu :) a ver ze zenske kolektivy su hotove peklo :) kdezto daj dokopy skupinu chlapov a je daleko vacsia sanca ze budu spolu kooperovat :)

urob to so zenami a mas tam intrigy ohovaracky no hotovy suboj titanov :)

Genesis

MIA78

osobne mam kamarata chodi s nymfomankou :) tej jej odpusta neveru kazdy jeden den :) jednoducho pretoze ju lubi tak jej dovolil aby spala s jeho kamaratmi pretoze on nestiha :)

a osobne mne je jedno ake pohlavie je v parlamente :) .. podla mna to ze su tam chlapi neznamena ze teraz budeme ako pohlavie vo vyhode .. keby to tak bolo nikdy by nebola rovnopravnost ale bolo by to tak ako to priroda chcela .. jednoducho pojdes po ulici tam ta chlap chmatne ako silnejsi znasilni a pojde si svojou cestou zhanat niekoho ineho koho by pretiahol ... len vdaka tomu ze ludia sa prirode postavili to takto neni ;)

a to ze chlapi zarabaju o trochu viac ? ... hold ono mi toho aj o hodne viac zjeme ako zeny a potraviny zrovna lacna zalezitost nie su ... okrem toho aj tak velka cast chlapov svoje peniaze ani nevidi pretoze ich manzelky skasnu hned po vyplate :)

MIA78

genesis

heeeej? tak mi povedz kolko muzov by odpustilo neveru svojej zene?
ked mame taku rovnopravnost
a preco vsetko riadia muzi?

preco v parlamente je 9O%chlapov

Genesis

nad touto temou sa tiez silno pousmejem :)

osobne ani jedno pohlavie si nema co vycitat .. zeny dokazu byt rovnako velke mrchy dokonca este vacsie ako chlapi

co sa tyka emocionalnych ran tak zraneni su na oboch stranach. Raneni su rovnako zeny aj muzi.