ahojte kočky, chcela som sa len spýtať, či niektorá z Vás ktorá si dala silióny, to ľutuje, ci sa na nu ludia pozeraju inak, alebo ju nieco potom odradilo, alebo zdravotné problémy..aj ja nad nimi uvažujem už dlho, ale stale mam strach:(a z veľa vecí.tak by ma len zaujímal názor na to..
Lutujete niektorá z Vás silikóny??!
vdaka baby za radu
suhlas so vsetkym co napisala "zajacik"...tiez nelutujem :) a isla by som opat do toho...
Ak rozmyslas nad prsiami,tak mas na to svoj dovod. Ja som sa rozhodovala asi 10 rokov a minuly rok som si ich dala spravit. Keby som sa mala znova rozhodnut,tak urcite do toho idem. Je to dobry pocit nosit pevne prsia,na ktore som bola zvyknuta,ale rola matky si zobrala svoju dan. Nebavilo ma uz nosit na hrudi vykojene a ovisnute "kožky.
A to co na to okolie? V prvom rade som si ich dala urobit pre svoj dobry pocit,ostatni ma nezaujimaju. Je to moje telo,za moje peniaze. A moja polovicka,ktora bola najskor zasadne proti,si pochvaluje. A keby nevedel,ze mam silikony,tak by na to ani neprisiel. To su jeho slova. Naozaj su prirodzene,makke a teple. Lebo vela ludi ma predsudky,ze su tvrde,studene a dve umele gule. Nesuhlasim. Tak ak dievcata chcete prsia a mate na to "svoj" dovod,odporucam.
no tak na tieto odpovede som zvedava
taktiez uvazujem