Lutujete niektorá z Vás silikóny??!

vebe

Pri tejto teme to bude vzdy suboj zastancov versus odporcov silikonov. Mna zaujal prispevok Nivelety, lebo to uz je s odstupom casu. Myslim si, ze by bolo dobre, keby sem pisali viac prave tie, ktore maju plasticke zasahy a teda aj silikony uz dlhsie tak 7-10-15 rokov. Mna zaujimaju ich nazory a skusenosti. Podla mna to by bolo ine citanie, ako tie co su prave po op-ke ci 1-2 roky po op-ke a su z toho hlavne nadsene. Nezvazujem silikony, nie je to pre mna tema, nepriek tomu, ze som majitelka tych 1-tiek. Ale keby som sa rozhodovala, hladala by som nazory na slikony aspon po 10 rokoch po operacii. Lebo kazda operacia je zasah, vznika jazva a ta dozrieva cele roky, nikto nevie, ako jeho tkanivo zareaguje na operaciu a pritomnost cudzieho telesa, lenze toto sa prejavi prave az po n-rokoch.

alle

jajka, nechapem, preco mas potrebu vyjadrovat sa aj v temach, kde nie je o to zaujem. Potom je to zbytocne zahltene a clovek, co hlada odpoved na otazku musi najprv 20min stravit citanim o tom, aka sa raz bdes citit exoticka aj ked sama vies, ze populacia zien so silikonmi bude vzdy mensia ako bez.

Dnesne silikonove prsia uz uz na nerozoznanie, takze ak nenastanu zdravotne komplikacie, nemala by si co lutovat:) ale urcite si nedavaj nejake privelke, len decentna uprava..

jajka001_

na druhej strane sa mi paci, ze ratas s tym ze budes male kojit, aj ked vies ze ti to pokazi prsia. ked som bola v porodnici ja, pocula som o jednej co kojit nechcela - nech si nepokazi tvar prs...
nie je na tom nic zlé. len sa mi to nepáči. ja by som cudzie teleso v tele mat nechcela. proste pred par rokmi to bolo nieco nemyslitelne a teraz zrazu kazda chce byt "umelá". uz to nikomu nevadí. ale trendy sa menia. plastiky maju svoje nasledky. mali by sme si vazit svoje zdravie a svoje telo. vies, o negativach sa velmi nehovori, neprospieva to biznisu.

Laurina22

Jajka ano,teraz mam pekne trojky.Ale uz tie prsia nemam take ako v 18-tich a viem,ako budu vyzerat po kojeni.

Preto to planujem a nevylujucem,ze pojdem na plastiku.

Co je na tom zle?Ked je ta moznost.

jajka001_

vidis laurina, mas pekne trojky a aj tak chces ist na operaciu. to je ten problem, ze tam uz nejdu len tie ktore maju fakt problem ale kazda druha to minimalne planuje.
predstav si svet o par rokov, kazda baba pojde na plastiku aby bola "upravena". uz to bude štandard. a to ma desí.

Joo Ke

Bianca1236
zdravie je forum ,kde chodia rozny ludia i tzv. pozorovatel cudzich pribehov

...ako citas i tu si niekto musel "stuchnut"
nebolo potrebne a ani to nikoho nezaujima ,ze si niekto nepotrebuje dat silikon ,prave v teme O silikonoch

pre odporcov = ja vam len odporucam ,aby ste tuto negativnu energiu pretransformovali do aktivity ,vdaka ktorej i vas zivot bude fungovat inak , lepsie :)

Laurina22

Jajka,nesuhlasim.Ja osobne vobec nie som huckana tlakom medii alebo okolim.Mam pekne prsia,trojky,ale pacia sa mi prsia upravene silikonmy,moje prsia vekom tvar stratia a ja chcem mat dobry pocit sama zo seba.

Nerobim to pre niekoho,nerobim to pre pracu,ale sama pre seba.