Lutujete niektorá z Vás silikóny??!

denniskaBA

aha, takze ty uz mas co to za sebou co sa silikonov tyka,...teda...tu konzultaciu myslim
mna este odradza moj vek (este len 19)
ty mas kolko rokov? od kolkych rokov by ste mi odporucili dat si spravit prsia?
to mam cakat niekolko rokov, kym budem mat deti a dat si ich az potom? :-(

Joo Ke

nie ,rozhodne ma tato tema neutvrdila v rozhodovani ,ja sa rozhodujem uz moc ,moc dlho no bala som sa ,ale momentalne .....:)
ja som zarabajuca ,pracujuca i studujuca (teda toto studium mi moc nejde) :)
taktiez mam 173cm 55kg a na hrudi take malicke daco, pretoze som kvoli sportu brala tabletky na baze hormonu ,ktore mi rast prs v puberte zastavili
ja som uz absolvovala i sedenie u doktora Cervena ,takze mam na plane take trojecky .....ale ...... stale je tu to ale

denisskaBA

joo ke
to ti tato jedna tema pomohla utvrdit sa v tom ze chces silikony?
ja tiez uvazujem ale u mna nerozhodnej to bude este dlhe zvazovanie
co ak sa operacia nevydari, kto nam to zaruci
plus u mna este financie rozhoduju, kedze ja som este len susen co nezaraba
ty mas kolko rokov? a ake mas prsia teraz? a miery? aku velkost by si chcela mat?

ja by som nechcela moc velke, ale aspon nejake:-) lebo som dost vysoka (174 cm), tak asi by to vyzeralo lepsie keby som na hrudi nieco mala

Joo Ke

po vasich "radach" sa cudujem ,preco sa na prsia divame ,ako na sexualnu cast tela ?!!
preco nie na ciste funkcnu cast ,za ucelom kojenia - materstva

a vobec ....je tu niekto ,kto je spokojny i napriek tomu ,ze na neho posobi zemska pritazlivost ???
ak ano chcem ta spoznat !

toto je najrozsirenejsia choroba tochto milenia a teda : talentovanym ludom chyba sebavedomie :)) .... takze mi poprosim drzte palce ,idem do toho .....

vebe

martina, uplne suhlasim. Ked som bola mladsia, tak ma to vnutorne stvalo, ale kedze to nikdy ziaden chlap v mojej blizkosti nikdy neriesil, tak to proste nie je pre mna tema. Mam dost rokov a skusenosti na to, ze mozem s istotou napisat, ze pre muza, ktory ma danu zenu rad, velkost prs nie je tema, ak je, tak ma nezaujima. Okamzite vzplanie na to diskusia, ze to je len klise a podobne kecy. Ja viem,ze to tak je a bodka. Okrem toho sa mi dobre sportuje.
No a co sa tyka reoperacie - nuz prva operacia tak v 25-30 rokoch, reoperacia v 35-40 rokoch, co je este stale mlada zena. Ja by som sa bala prave tej reoperacie. Prsnik je nesmierne citlive tkanivo, kto z nas vie ako zareaguje na opakovane zasahy. Videli ste uz prsnik po opakovanych akychkolvek operaciach? Ja ano, tak preto ma nenadchnu kratkodobe vysledky. Ja chcem byt pekna, bez bolesti a jaziev aj v 50-tke.

Eben

Našťastie silikóny som nikdy nezvažoval, ale bývalá priateľka ich mala (už keď sme sa zoznámili bola po operácii) a po troch rokoch ich musela dať vybrať kvôli ustavičným zdravotným problémom. Myslím, že je to individuálne, niekto ostane fit aj po operácii, inému sa môže život skomplikovať. A podľa vlastných skúseností to ženy aj hodnotia. Ale zrejme ani jeden názor nie je všeobecne akceptovateľný. Samozrejme, že najmä chirurgovia to odporúčajú, ale pokiaľ viem, treba pred operáciou podpísať nejaké prehlásenie, že v prípade rizika to berie žena na seba. Keby žiadne riziko neexistovalo, nič také by sa nepodpisovalo. Osobne sex neredukujem iba na pekné prsia, vzťah je o niečom inom. Ak by som sa na svoju partnerku mal dívať iba cez jej prsia, tak by mi stačila hociktorá hlupaňa s pekným telom. Ale to by bol des! Zrejme so mnou nebudete súhlasiť, ale silikóny sú predovšetkým o komplexoch. A tie sú hlboko v mysli, operácia ich iba zdanlivo odstráni. V skutočnosti sa taká nevyrovnanoť skôr či neskôr prehupne do niečoho iného. Dávam preto prednosť vyrovnanej partnerke, s ktorou ma spája čosi viac ako len telo.

Martina:-D

vebe: Chlapi to spoznaju ze mas 1-ky aj keby si mala silikon na 3-ky. Ked vies hadzat pohlady tak si omotas kazdeho chlapa, to mas jedno.

Laurina22

Je vseobecne zname,ze silikony zacnu po 10 rokoch stracat tvar,cize treba ist na reoperaciu a to uz taka nadsenost asi nie je

vebe

No ja si myslim, ze prave preto tu pisu, hlavne tie ktore su kratko po tom, a uz ovela menej tie, co su uz roky potom. Lenze prave ak by sem uprimne pisali o svojich skusenostiach aj tie, kde to nedopadlo az tak uzasne, tie, ktorym to ocakavania uplne nenaplnilo a tie co su n-rokov potom, bolo by to uzitocne a mozno by sa niekto aj inak rozhodol. O silikonoch su diskusie vzdy jednostranne a proste ine nazory sa neakceptuju. Iste, ked sa niekto rozhodne pre silikony, uz nechce pocut ine, len to ze je to uzasne a ze potom bude spokojna a stastna. Do diskusii toho typu ani nema zmysel vstupovat.

juicy

..tak jasne, ze zeny, ktore uz silikony maju, tak budu len chvalit, aj keby ich to ako stvalo, ak sa im nieco nepaci... aby v tom neboli samy a este aj kolko odvahy a rizik ich to stalo... co si budu trieskat hlavu o stol?? nech aj ine maju problemy..