ahojte baby, viem, že takýchto tém tu je viacej, ale zakladám novú. Kto by sa ku mne pridal od zajtra?
90 dňovka
ahojte , zacinam dnes aj ja som ju drzala pred 5 rokmi a podarilo sa mi schudnut 5 kil. Ale moja vaha sa stale hýbe. Takze dnesna vaha 71,2 a ciel 65
ja som zacala pred troma tyzdnami a zatial dole 3 kg, ale ako som pisala drzim ju uz druhy krat(po2,5roku)a bala som sa ze uz ani nezaberie ale zabera aj ked mam trosku prehresky pomalicky to pojde,ja vela nepotrebujem este 3 kila by som chcela ale ked to nepojde nevadi aj tak mi kazdy nadava naco drzim dietu.ale kazdy sa pozname, a vieme co potrebujeme,ja by som chcela dat dole mierne boky, mate nato nejaky dobry cvik alebo zeby rotana??
ahojte kocky..prepacte, ze sa az teraz ozyvam..ja s vami asi cvicit nebudem, pretoze nie som z BA :/ ale dietku by som chcela zacat od pondelka..nakolko sa mi teraz neda, kedze mame oslavy a zajtra cestujem mimo SR...vy uz ste zacali? ako sa vam dari?
zuzanka ja chcem vyskusat beziaci pas a kondicny bicikel.
ahoj Zuzanka ja som dnes dostala termin operacie kolena artroskopia a ten je 14.12.2011 takze si dlho nepocvicim ja by som chcela hlavne bicikela beziaci pas ine nebudem moct kvoli troblemu s kolenom.Musim sa pozriet na jedno fitko je to v blizkost hotela Nivy blizko Mileticky,ale uz nestiham idem na poobednu.
Zuzanka ja byvam v Ba- Ruzinove,a uz okukavam fitka,na jeden mam tip,len musim zistit kde to je