ahojte baby, viem, že takýchto tém tu je viacej, ale zakladám novú. Kto by sa ku mne pridal od zajtra?
90 dňovka
Ako cvicit to hej, len sama by som asi do fitka nesla, neviem, lae mam z toho blby pocit, ale ak by sme sli viacere, tak to by som problem nemala....hmmm mno a co sa tyka diety, tak ja ju potrebujem na to aby som upravila jedalnicek a stiahla zaludok a potom by som uz kludne mohla jest co chcem lebo ked si stiahnem zaludok ani ma nehne jest nic vyprazane, alebo nieco tucne a pokial nemam depky a neprezieram sa, tak sa to da aj udrzat....tak ak by ste niektora chcela s tym zacat, tak by som sa pridala a mohli by sme spolu chodit aj do fitka ak ste v BA...
ahojte dievcata aj ja mam delennu stravu,dneska mam kytickovy den.Drzim palceky v chudnuti.
ahojte baby, som rada, ze ste sa ozvali :) ak sa mam priznat, tak som este nezacala :/ akosi nemam inspiraciu, ked mam sama chudnut..kedy by ste chceli zacat?
90 dnovka je riadna hovadina a podla mna aj na psychiku a zaruceny jojo efekt co tak zajst do fitka a poradit sa s trenerom?
ja sa pridam do vasho zboru chudnutia ale nie 90 dnovka ale delena strava :)
ja by som sa pridala, ak ste s tym este nehodou nezacali, taktiez by som chcela schudnut viac ako 10 kg....mam momentalne 82kg a uz mam toho plne zuby, od kedy som na vysokej, tak iba priberam....viem, ze ked som mala 68, tak som mala ploche brusko....takze moja postava si nevyzaduje az nejako extra malo kil na to aby som vyzerala normalne, takze tak na takych 70 by som chcela ist....
ahoj..ja mam 76 kil..preto by som chcela aspon 11 kil schudnut :) a ty si na tom ako? kolko teraz vazis?
ahoj ja som ju drzala pre 2,5 rokom za ten cas som jedla vsetko a viacmenej sladkosti a tak mam teraz 3 kila spat(vtedy som schudla 6 kil za 45 dni diety).ale myslim ze 3 kila za 2,5 roka je nic ale znovu dietu drzim.teraz to je tyzden, bojim sa ze na druhy krat uz tak nezabere bojim sa ze uz neschudnem. a ty kolko chces zhodit?