Príznaky zápalu obličiek

Príspevok v téme: Príznaky zápalu obličiek
Martinka86

Dobrý den,
rada by som sa poradila s Vami ohľadom môjho problému.
Už 2 týždne mám zvýšenú teplotu cca 37,3, najprv som mala zapálené hrdlo, ale z toho som sa už dostala aj doliečila, ale teploty neustúpili. Bolí ma bok ( myslela som si, že kríže kedže pri horúčke bolí celé telo, nevenovala som tomu pozornosť), pociťujem slabosť a to bez ohľadu na to, ako dlho spím a mám nečistý moč. S týmto problémom som išla za mojim lekárom, až po 2 týždnoch na moju žiadosť mi ťažko-horko zobrala krv, všetky prvky majú hodnoty na hranici, ale v celku nie sú také zlé, setimentácia nie je vysoká, ale v moči sa mi objjavila krv - na čo ma doktorka ani neposlala na urologiu, ani na podrobnejší rozbor moču - naordinovala mi len dalšie antibiotiká - všeobecne :(
Teploty mám menej počas dna, ale moj moč sa mi zo dna na den nezdá - je tmavší a bolesti v bokoch silnejšie. Predpísané antibiotiká beriem už 3 den, ale potrebovala by som poradiť, čo mám robiť. Môžem odovzdať vzorku moču, ked moment. beriem antibiotiká? Posledné tablety doberiem až v sobotu a menštruáciu mám dostať budúcu stredu, vtedy viem, že nie je dobré robiť takéto vyšetrenia, pretože výsledky skreslujú. Prosím, poradte mi, čo mám robiť... :( dakujem.

zimcinka

bylinky su pri tychto ochoreniach velmi prospesne. aj lieky, ktore si kupis obsahuju nejake z nich. velmi dobry je zlatobyl.

veronaliaspinky

ahojte, mohol by mi prosim vas niekto poradit kto si už prešiel zápalom obličiek a zápal močového mechúra, za kolko dní ústúpila bolesť obličiek od začatia brania antibiotík ? močový mech. ma uz tak nebolí to sa zlepsilo ale mám neskutočné bolesti skrz tie obličky a neviem spávať, rada by som vedela co ma čaká či to je na dobrej ceste alebo nie. pekne prosím za odpoved Ďakujem vopred

veronika9686

dobry vecer,chcem sa opytat.moj ocino sa minuly tyzden stazoval na bolest v oblasti krizov,po dvoch dnoch sa bolest vystupnovala natolko,ze si musel zavolat pohotovost.stazoval sa na bolest krizov,mal problem sa napit studenej vody,pretoze po asi 10 minutach sa bolest zintenzivnila natolko,ze nebol schopny stat na nohach.ale teply caj mu nevyvolal ziadnu reakciu.citi sa slaby,a bolest sa mu coraz viac presuva do lavej nohy.nakolko je hospitalizovany vo Francuzsku,tak mu nerobia ziadne vysetrenia,len mu po 4 dnoch v nemocnici urobili rontgen a po 6 dnoch mu zobrali krv.vysledky,ale este nevie,lebo pri nom nebol ziadny lekar,takze nevieme ,co to je

RNG

Zacni brat okamzite viacero antimikrobialnych prostriedkov so sirokym zaberom, mas tam zrejme nejaku infekciu, ktora ti moze velmi rychlo znicit ladviny.
Z prirodnych odporucam roztok GSE/citricidal(60 kvapiek), oreganovy olej(3x200 mg carvacrolu), extrakt z olivovych listov(3 x 300 mg oleuropeinu) a caj z byliny chanca piedra.
Tato kombinacia v spravnych davkach adresuje velmi siroke spektrum roznych mikrobov, nie len niektore bakterie, ako to adresuju antibiotika.
A to bez akychkolvek skodlivych postrannych ucinkov chemickych neprirodzenych liekov.

Lulu2011

treba urobit kultivaciu z mocu, aku bakteriu tam mas a konkretne na nu nasadit atb, ak ani po 5 dnoch brania liekov neprejde, treba ist, teraz uz nepotrebujes vymenny listok

Martinka86

jaanna/ janka :) hm, bavila som sa o tom s jednou sestričkou, kt. mi povedala, že tým, že teraz som začala brať antibiotiká, urologia ma ťažko zoberie - pretože "začala" som liečbu - ťažko mi preordinujú nejakú liečbu... neviem čo mám robiť, môže to byť teda príznak zápalu obličky? je moje tušenie správne?