Objemovka - biceps

Príspevok v téme: Objemovka - biceps
Peter0000008

Zdárek ;) cvičím už 5 mesiacov mám 16 rokov výsledky sú ale už asi 2 mesiace pri bicepsov stojím na jednej váhe neviem čo dalej objem ruky stejný a ked si pridám čo už len 2 kg je to vela stále som a jednej váhe cvičím 3 - 4 krát do týždňa beriem Kreatín mám to rozdelené na (biceps, nohy, brucho, prsia)a další deň (chrbát, brucho, triceps)

500xka

ked nechcu rast svaly moze byt dovodom aj nedostatok testosteronu, ale to vedia sikovne doplnit spravne doplnky vyzivy ... brat cez leto hccel nabrať kvôli ramenám a stehnám a v bestbody mu v eurovei poradili stimulant testosterónu bulharský Tribulus Terrestris a vyzerá že pomohol nakolkko po mesiaci cca mal o 2,5 kila viac

LXRa

Moj nazor - strava bude problem, zaciatocnici su schopni budovat svalovu hmotu dokonca aj v energetickom deficite, ale dlho to netrva. Doslo u teba k nejakym neuromuskularnym adaptaciam, ulozil sa nejaky extra glykogen+voda a o nieco sa asi aj zvysila skutocna svalova hmota. Dalej to bez nadbytocnej energie nepojde. U dospeleho chlapa nie je nezvycajne, ze je treba aj 4000 kcal (~16700 kJ) na konzistentny rast.

peter0000008

puff //
Tak si všimni dole máš napísane že čo cvičím a na tolko niesom hlúpy aby som necvičil celé telo tak tiež nejde o biceps ale aj o tirceps či ramena takže už aj chrbát.....

puff

Názov témy ma celkom pobavil, to ako si myslel že objemovka - biceps ? Čisto na biceps nenaberieš nikdy, a keď cvičíš len bicáky tak ti stagnovat samozrejme budú. By si musel brat sypačky a nemyslím tím doplnky výživy. Neviem či ma chápeš ale na to aby si pribral na rukách tak musíš cvičiť aj predlaktie, triceps, ramená.
A nakoniec ak cvičíš 5 mesiacov tak nemožeš stagnovať, stagnovať začneš ak budeš mať minimálne rok poctivo odcvičené.

perer0000008

študujem o tom vela ! asi 2 mesiace ped tým........ a študujem otom každý večer ak mam čas si čítam a nie všade čo je to stagnacia ale nič otóm ako ju prekonať a tak ....... proste budem makať dalej dufam že sa mi to podarí a preto sa zauvímam o to pretože som to už písal že výsledky vidím prsia mam nohy všetko ale ide o to čo som písal že už dlho stojim na jednej váhe !!!!

xdanielax

jes obed a veceru a cudujes sa ci to nebude v strave?! ty si aj nieco nastudoval pred tym, nez si sa rozhodol mat velky biceps?? Mimochodom, neviem preco ta zaujal prave tento relativne maly sval, ale to uz su tvoje veci. Podla mna by si mal zacat okrem toho chodenia do posilky aj viac jest a citat nejake veci ohladom toho.