Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

piktogram

lola: oo, dievcatko, ja uz mam odzitych dost "pruserov", aby som toto vedela :) doslo mi to uz niekde po dvadsiatke. ale takej mladej zabe vtedy nikto neveri.. ved co ona tak moze vediet o zivote. no, mohla by som rozpravat. ale naco?! uz sa aj tak nic nezmeni a lutost nepotrebujem.:)

Lola888

Laurina,presne, niekedy je lepsie nesnazit,ja som sa tiez snazila a tiez mal najprv take reci, ze nevie a bla bla....potom ma to omrzelo a zrazu uz vie...ale teraz zas neviem ja;)

piktogram, ved vela filozofii je zalozenych na tom, ze prave stastie mame hladat sami v sebe a nie v druhom...

Maoam

asi sa snazis prilis, privela davas

vies co, makaj ty len pekne na sebe a davaj sebe, investuj do seba - to je to najlepsie teraz asi pre teba

ked si to nevedia vazit, smola

ich problem ;-)

Rebel

Lenze to iste plati aj o zenach!!! Nejde o muza ci zenu...ide o charakter cloveka a ci chce podviest partnera,alebo nie...

Laurina22

Vzdy sa snazima ko taky magor a vzdy zostanem sama...No nic...Pokial ma nevezmu na jar na medicinu,vybehnem si ja asi este do sveta troska...prevetrat spanielcinu:-)

Maoam

ale spominala si, ze iskra tam uz nie je a to ste spolu dost kratko, nie si dost ziarliva na neho co jemu vadi :-D a tak, asi ste sa k sebe az tak uzasne nehodili, tym padom lepsie sa rozist teraz po par mesiacoch ako to tahat par rokov a potom dramaticke bolestne sceny

Maoam

a povedal ti dovod? i ked, väcsinou sa clovek uprimny dovod nedozvie, malokto ma tolko chochmesu a odvahy povedat to do oci