chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Laurina, ked tak nad tym premyslam, tak spat v dnesnej dobe s niekym (alebo novym partnerom) bez prezervativu sa rovna samovrazde.
:-(
Laurina, muzi casto nemaju ZIADNE priznaky, to je na tom to fatalne. Tuto zbierku bude mat tvoj ex, jeho zena aj jeho dalsie milenky, to je strasne, to sa pekne podava dalej :-((,
doubledog: myslim, ze Laurina si plne uvedomuje svoju chybu a aj za to plati, nemusis sa tesit z jej problemov
moze sa to stat kazdemu, poznam X pripadov, kedy je zena verna, dlhe roky a chlap jej domov dovlecie vsetko mozne, lebo si raz uzil inde :-(
Gratuluj si k tomu, ze si si nechala urobit kultivacie teraz a nie po rokoch, lebo neliecene infekcie sposobene tym co mas, robia nepekne chronicke urogenitalne zapaly a mozu sposobit (neliecene) aj zapal vajickovodov a neodhalene casom neplodnost :-((.
Su to STD ochorenia, bohuzial.
Nezabudni o tom informovat svojho priatela (alebo je to uz ex?), lebo ak si s nim spavala bez prezervativu, tak to ma aj on a bude to sirit dalej.
Tym padom nejaka baba, jeho nasledujuca ak ma slabsi imunitny system, moze mat s prepacenim posraty cely zivot.
A co este?
Laurina, tak moje tusenie bolo predsa spravne, dufam, ze to nie je nic take ako chlamydie alebo ureaplazmy,ale len obycajne aerobne bakterie.