chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
...moze byt-tazko povedat...
...sice ty nie si povinna jej to oznamovat...ktovie kolko ma este okolo zien...
...sak prave preto pisem ze je to na tebe-ty ho poznas najlepsie...
ale manzelke by som dala vediet-anonimne-PRETOZE ZDRAVIE MAME LEN JEDNO/ked uz sa davno tiez nelieci/ale tiez je to len na tebe...
Tak nech sa pyta a co?On predo mnou nikoho nemal alebo co?Ktovie s kym sa vlacil.Tak mu poviem ze to mam od byvaleho partnera.A?A pokial sa mu nepaci nech sa paci,moze ist.
Ja som si to nevypytala.Ja budem teraz chodit po lekaroch a na vysetrenia.Nie on,prinesiem mu od lekara lieky a hotovo.
Pokial sa mu hnusim moze ist
stacilo by, keby sa to dozvedela jeho zena, hoci anonymne, mal by po chlebe
Laurina: prave som nad tym premyslala, ako to chodi, najprv zena dobreze nedycha len pre toho chlapa a par mesiacov neskor toto, este k tomu by ti ani nedvihol telefon...ako sa to medzi ludmi meni :-((((
tvoj priatel - ak je z tych, co nemaju velmi prehlad, tak ti to zozerie, ale su aj muzi, ktori sa velmi vyznaju a moze zacat patrat viac, pripadne sa pytat
...podla mna staci ak napises sms...nemusis volat...ale je to na tebe...