chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
OK OK CHLAPI nezožerte ma - česť výnimkám, ak je tu nejaká výnimka nech sa mi ozve na mail: sevilla.za@zoznam.sk
doubledog - ha ha ha..my umývačku máme...tak to asi bude V TOM, že????
Žeby mu chýbala tá fyzická umývačka????
ladida - som na tom úplne rovnako ako ty,
to sa nám teda dostáva odmeny,od našich mužov, čo??? A ešte by xceli aby sme ich mojkali,večer čo večer, ale riť to nezdvihne aby sa ma opátal s čím potrebujem pomôcť a nepovie nikdy chod si ľahnúť, budem sa s deťmi učiť dnes ja, navarím a pod....
NIKDY sa nespýta miláčiť s čím ti môžem pomôcť...ja neviem ....chcem tak veľa????
CHLAPI trošku pokory by to chcelo...nie len nohy na stôl a "doneste mi pivo"..
som sa na rozpore trojky a doubledoga schuti pobavila.a co tak toto-ja ako trojka nesiem na pleciach dvoch synov 8mes a 2,5roka,vsetky ucty,domacnost a este aj pracujem.nikdy som nepocula jedno slovo pochvali ako to vsetko zvladam.vysledok: som trochu otravena a znechutena a unavena a nemam po takom dni na ziadne intimnosti chut.resp.nie s tym,ktory ma nepochvali. typujem,ze on to vidi rovnako ale z druhej strany.nikdy sa neda obvinit jeden.a ze by pomohla komunikacia je blbost.moj muz totiz nedokaze pocuvat:) no,ale tak to je realita.mozno si obaja potajme najdeme inych zamestnavatelov a bude nam dobre:)
Ci páááána, ty si tomu teraz dal, no prepáč, ale nie každý má na kuchárku, slúžku a opatrovateľku deti NARAZ !!!!!A ani po jednom určite nie....či?? čo myslíš???
doubledog - to je naozaj trefné prirovannie, k tomu zamestnávateľovi, takže podľa toho príkladu, by som mala byť ja tá ktorá mu zahne, nie??? snažím sa doma až až...domácnosť, zamestanie, deti, účty a milón ďalších vecí a žiadne ocenenie za to nedostávam!!!!Iba to že pri tom všetkom mi bol môj muž neverný...a možno stále je...neviem, myslíte si že pomsta je naozaj sladká?????
este davam do pozornosti jednu knihu Muz na voditku...;)