Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

trojka333

keď sa môžem zamiešať - maoam - neboj nič, takto to už dlho nepôjde a potom si to zlížu ....nám zostane smotana :o)

pozri-

...im sa nemusi vratit v podobe toho co tebe urobili-ale nieco ine...
ale tak nechajme to tak-nech si ziju/ani ja nie som pomstychtiva-ale uz mam tiez dost rokov a videla som uz toho dost-tak preto verim ze sa kazdemu vrati vsetko/
moja mam tiez hovori-ze na svine nikdy nic nepride ziadny trest-JA JEJ HOVORIM ZE NEMA PRAVDU...
ale ja ta chapem ako ti asi je-lebo ja som sa tiez vo vela kamaratov a kamosiek sklamala-ale ako si uz pisala ASI TO TAK MA BYT A TIEZ SI POVIEM-MOZNO JE TO AJ DOBRE ZE TO TAK JE ASPON SA UKAZALI AKY PONIEKTORY SU A NETLACIA SA MI DO ZADKU AKO KEDYSI..../ale to je uz o inom/
drz sa a nemysli na takeho .....

Crystal_White

Tak zase nehádžte všetko iba na chlapov že podvádzajú... v poslednej dobe sú niekedy baby horšie ako chalani... ako nehovorím že chlapi sú neviniatka to zase nie ale tak nie všetci sú rovnaký :-) Napríklad ja som narazila na takého čo je prototyp dokonalosti v tomto :-) Keď viem že on miluje mňa a ja jeho tak mu na sto percent verím že ma nepodvedie a on môže veriť mne :-) Možno si len doteraz narazila na samých blbcov, dnešná doba je ozaj skazená a musíš sa mať na pozore...

Maoam

tak ak sa im ma vratit to, co urobili oni mne, tak im nezavidim

v tomto pripade, velmi ma to sklamalo a aj zabolelo, vies ako ked niekoho poznas 13 rokov :-((( no ale co uz asi sa to tak malo stat

mozno bolo treba nieco ukoncit, aby prislo nieco lepsie,krajsie

tak idem na ten vzduch

dakujem vsetkym, ktori mi podali pomocnu ruku

pozri-

Maoam

Dnes 13:20

...to je prave na tom najhorsie-ze clovek nema dokazi-hmatatelne...a toho zneuzivaju...
mne sa raz jedna kamoska vyslovene smiala do tvare-ZE DOKAZ MI-lebo vedela ze nemam hmatatelny dokaz...
ale ja verim ze kazdy si svoj trest odskace...
tak ti drzim palce nech sa ti to dari zvladat...

Maoam

pozri: my sa pozname uz strasne dlho, od strednej skoly...tak velmi ma to mrzi, jasne, samozrejme :-((

nemyslela som si o nom, ze take nieco proti mne pouzije a vytiahne, uplne chore je to

on nemoze byt normalny

tak co uz, asi nedokazal zvladnut, ze ma nikdy nedostal, inak si to neviem vysvetlit

tak radsej ma oznacit za psychopripad :-DDD, asi sa s neuspechom tak lahsie vyrovna...

Maoam

nechapem len jedno, ako je mozne, ze IM sa nikdy nic nestane, vsetci im veria, vsetko dokazu podat a ututlat a aj ked ostatni nieco vedia, vsetci im kryju chrbty, maximalne pokrcia plecami na ten styl 'a co mi s tym'? keby som to bola urobila vsetko ja, sedim dnes uz asi za mrezami, tak by si ma boli podali

ja toto nepochopim, tento svet maximalne praje a podporuje zlych a intriganov a chorych jedincov vyzivajucich sa v tom ako co najviac ublizit druhym

pozri-

...jaj-no ale chapem ta ze ta to zobralo-tiez som taketo veci zazivala a zazivam a ked clovek ma nejake city-na cas je clovek z toho zroneni-ASI NA TO TREBA CAS...AKO NA VSETKO...

a co mas robit?zasa je to len na tebe-mne ked sa to stalo pri jednom kamaratovi-napisala som mu sms co si o nom myslim a trochu ma to trapilo-lebo sme sa poznali od zds a cas to zariadil tak ze ked ho teraz vidim-beriem ho ako cudzieho cloveka/nastastie sa casto nestretavame/
spomienky na neho mam pekne-boli sme ako brat a sestra-ale bejvavalo...