Male sikovne auto do mesta pre zenu

Macka74

Ja tiez hladam take auticko,po meste, pre zenu, male, sikovne.Mam podmienku,musi byt 5 dverove,s klimou,servom.Nikto nepredava?Mne sa paci citroen C3,Suzuki swift,Mazda 2,moja srdcovka Toyota Yaris...alebo Fiat punto,dokonca aj maly Fiat Panda je celkom sikovne.Aj nad tym spominanym Nissan micra som rozmyslala.Nechcem nove, brala by som nejake ojazdene, zachovale,co nema vela km a ma malu spotrebu.Asi su lepsie dieslaky ako benzinaky, ze?

Laurina22

Zajtra idem pozriet Kia Rio Sporty, 1.4 motor, 2008 rok, 50 000 km najazdene,benzin

Nie je z bazaru ale od sukromnej osoby.

uhlie

Mne sa ten Spark zda byt dost nestabilny-velky pomer vyska/sirka a ma prilis male kolesa-to znamena, ze clovek citi kazdu nerovnost a lahko znici napravy.Pouzitelny tak do rychlosti 50km/h.Rozhodne to nie je auto na dialnicu. Ale je to mozno len moj dojem.

uhlie

Male auto sa nevyplati dovazat zo zahranicia, lebo naklady na dovoz a papierovanie vydu dost. Dovazat sa mozno vyplati auto nad 15000EUR.

Reklamou by som sa urcite neriadil. Lebo ceny, ktore uvadzaju v reklamach v TV su minimalne o 1000-2000EUR nizsie, ako sa da auto kupit v skutocnosti.

jankaaaaaaaaa

GiovanniX aj mne by bola kia rio mala, ale tu vobec neriesime komu co je male, ale ide o to ze laurina - zakladatelka temy, chcela poradit male auto do 8000e. co kia rio nesplna ani jednu z tychto podmienok