Co by ste urobili s 5 milion euro, ktore ste ziskali vyhrou, dedicstvom a pod.? Ako by ste s nimi nalozili?
Vyhra 5 mil. euro.
no len sa pochval, a je mi jasne ze tu verejne neprezradis na com si to zarobil, je jasne ze to bolo na spekulaciu, mozno akcie, mozno meny, neviem, ale strasne ma to zaujima, uprimne, ziadny sarkazmus...
ano, marha, aj moc penazi su starosti. poznam milionara, je to nas "priatel" (moj urcite nie!)charakter totalne pokriveny, oziera sa uz roky a ze je lakomy ako pes, jazdil do nedavna na starom rozheganom mercedese, nedopraje si ani poriadnu dovolenku, deti nema....no hruza, neviem pre koho teda zgrli ale stale sedi v tej jeho kancelarii a furt robi. myslim, ze mu z toho uz celkom preskocilo, lebo nie ze ma miliony, ktore zdedil po otcovi aj s firmou, este zdedil po matke (jediny syn) a teraz po bezdetnej tete asi 4 mil. ja osobne ho lutujem, je to nestastny clovek, ktory nepozna nic ine, iba robotu a peniaze, ktore vobec nevie vyuzit pre svoje blaho alebo blaho inych.
sweater
dodatok:
"najuspesnejsia spolocnost" != "najuspesnejsi jedinec"
;)
ale ja som ten ty cloveka, co neplanuje, len robi .. nie som ako NASA, ze kazdy gram hmoty naplanuje aj na milion sposobov (to sa robi s miliardovou investiciou)
ja rad "freestyle" tj. 80% intuicia 20% vsetko ostatne (planovanie atd, nechce sa mi to rozpisovat)
sweater
investicne spolocnosti maju miliardy, tam stovky % nejde robit zakazdym (nie je od koho zobrat)
ale 5 mil ( a menej ) tam mas kopu prilezitosti.
vies. ako 17 rocny, som povedal spoluziakovi o mojom napade, ako zarobit par % na sto eurovej investicii (burza)
smial sa mi, ale este horsie ako ty
tak som isiel solo.
a som tu ;)
mozno som mal len stastie, no monoz som vystihol ten najlepsi moment (uz davno nemam 17)
nevie mci sa mam pochvalit, kolko % so mdaval rocne :)
zastrelila by som sa :)
Fakt, rozmýšľať nad toľkými peniazmi je strašná otrava. Nechala by som si pol milióna (byt, dom/statok na lazoch, auto, nehnuteľnosť na prenajímanie, burza) a ostatok by som rozdala priateľom.. cestovala si po svete a pomohla pár ľuďom vo finančnej tiesni, ktorí by sa mi páčili.. len tak z recesie by som pracovala ako upratovačka, aby som nestratila kontakt s realitou..
marha ty si aky frajer ze zarobit 20-50% s pravdepodobnostou 95% :D:D, ty by si prestal aj tych najvacsich spekulantov na trhu aj keby dali hlavy dokopy ako vidim :D. terminovany ucet sa na 2 mesiace nezaklada, kurna a teraz som to docital :D, bud si taky strasny macher ze to svet nevidel :D ze zarobit stovky % so 70% istotou :D:D, alebo nevies o com tocis..., vies aspon priblizne okolo kolko sa pohybuje zisk najuspesnejsich spolocnosti ktore sa zaoberaju obchodovanim na trhoch?? (napoveda stovky % to niesu :-)
fuha, vy tu pisete, akoby som ich ja mala! nie, nic som nevyhrala, ani nezdedila, mna iba jednoducho zaujima, co by ste s tymi peniazmi urobili. darovali by ste z toho pripadne niekomu nieco a komu a preco? mate nejake tuzby, ktore by ste si mohli konecne splnit(?)....a pod.