Kvapky Rivotril skusenosti

Príspevok v téme: Kvapky Rivotril skusenosti
Jana I.

ahojte, chcem sa opýtať, či niekto berie kvapky rivotril ? ste spokojní s nimi a kvôli čomu ich beriete ?

a či niekto nevie povedať, aký je rozdiel medzi tabletkami FRONTIN a kvapkami RIVOTRIL ?

lebo mám problémy z väčšieho mnostva ľudí, mám pocit, že sa každý na mna pozerá a dreveniem..verejne vystupiť a rozprávať je nemožné...volakedy mi neurologička predpísala frontin a bola som spokojná. Nebrala som ho pravidelne, len pred nejakou udalosťou. Ale dnes som bola prvý krát u psychiatričky a tá mi predpísala rivotril 3 kvapky pred nejakou udalosťou...tak neviem, bojím sa toho lieku a zmeny..a dá sa šoférovať pri tom ?

dakujem moc...

faster

zdravim tabletky neodporučam brať teraz je u naz taka doba že ich lekar naordinuje beriete to a potom proste nie su dostupne a človek to ma zratane proste som si povedal kašlem na to dam si par poldecakov a hotovo lebo čo sa to deje nie je normalne ako u lieku rivotril nie je po 40 rokoch odrazu na trhu a dôvod ? vraj navykove a teraz sa pitam čo nie je dnes navykove ved každa silna latka ktora sa uživa dlhodobo je navykova či alkohol kava tabakove výrobky proste všedko a toje vlastne dôvod prečo sa stahuje liek čo aj pomaha z trhu je to blbost tim neoklamu ani male dieta tramadol a podobne tabletky su silno navykove a nestahuju ho z trhu samozrejme ide len o peniaze vždy to tak bolo aj bude a doplacať budu iba ludia...;-) P.Srivotril som bral 13 rokov na uvolnenie chrbtice a teraz mam aj to čo som nemal držtesa ti ktory brali rivotril prajem vam aby ste sa stoho lieku spametali...;-)

Jojo77724

Dobrý deň.
Dlhodobo berem RIVOTRIL kvapky a nic iné mi na moju úzkosť depku nezaberá. Moja psychiatrička mi oznámila, že uz sa nebude na slovensku predávať, ani predpisovať.
Vymenila mi ho za oxazepam a tritico. No ja mam brutal absťák bez rivotrilu. Hrozné, nočná mora. Ako riešite vy závislosť od rivotrilu???
To co zaberá zakážu .

Tomas12345

Martina 40

Ano pocul som o tom uz od viacerych ludi zevraj sa Rivotril má na Slovensku zrušiť. Kazdopadne ty vsak psychiater ten Rivotril zameni za ine benzodiazepinum. U benzodiazepinov nie je problem zamenit jeden za druhý. Horšie je to už u antidepresiv. Tam sa ťažšie hlada nejaka nahrada, a dokial sa vhodná nahrada najde tak moze prejst aj niekolko mesiacov.

Martina40

Ahojte, bola som dnes u psychiatricky a povedala mi, ze Rivotril u nas konci, lebo je to lacny liek a neoplati sa to dodavatelom a nebude miesto neho ziadna nahrada. Co je pre mna osone zla sprava :(

Tomas12345

No ale Rivotril tiež nie je žiadna výhra. Síce je slabší ako neurol, ale rovnako patrí do skupiny benzodiazepínov a je teda tiež návykový. Ako dlho uz rivotril beriete, a v akych davkach ? A co vam povedal psychiater ohladom jeho davkovania ?

Martina40

Po 15 rokoch uzivania antidepresiv som tiez dostala Rivotril, aby som nemusela brat tolko neurolu. Naozaj to velmi pomohlo. Dokonca trpim castymi migrenami a odkedy uzivam Rivotril, mam migreny velmi malo :) Mozem vrelo odporucat a naozaj sa toho netreba bat. :)

jedulka

Rivotril, super, legální drogy, jako většina psychofarmak, které účinkují.Jejich programem je abys nic necítila, tak chceš je nebo ne ?

jana1975

Rivotril je s poplatkom0,06centov beriem ho dlho asi 5 rokov.No myslím že mi už neucinkuje.No nedovolim si ho nezobrat inak by nastal asi po troch dňoch abstak.Mam to vyskusane neviem si bez neho predstaviť život.Raz sa mi stalo že mi dosiel a nemala som recept tak som skusila v lekárni povedať že ho beriem tak dlho a co teraz?Bez problémov mi ho dali.Asi vedeli co by nastalopo vysadeni.Nakonic som im recept asi po tyzni priniesla odvtedy ho mam stále,je to sila.