Kvapky Rivotril skusenosti

Príspevok v téme: Kvapky Rivotril skusenosti
Jana I.

ahojte, chcem sa opýtať, či niekto berie kvapky rivotril ? ste spokojní s nimi a kvôli čomu ich beriete ?

a či niekto nevie povedať, aký je rozdiel medzi tabletkami FRONTIN a kvapkami RIVOTRIL ?

lebo mám problémy z väčšieho mnostva ľudí, mám pocit, že sa každý na mna pozerá a dreveniem..verejne vystupiť a rozprávať je nemožné...volakedy mi neurologička predpísala frontin a bola som spokojná. Nebrala som ho pravidelne, len pred nejakou udalosťou. Ale dnes som bola prvý krát u psychiatričky a tá mi predpísala rivotril 3 kvapky pred nejakou udalosťou...tak neviem, bojím sa toho lieku a zmeny..a dá sa šoférovať pri tom ?

dakujem moc...

kuko1

Ja som dostala rivotril ani neviem na ktorú z diagnoz. Neboj sa nemám ich viac, len každý lekár mi našiel inú a napísal iné lieky. Ja som však šla ku psychologičke a tej som zverila do rúk. Spravila mi testy a povedala, že žiadne také lieky nemusím brať. No napriek tomu som si pamätala že ak budem pociťovať strach a úzkosť pri stretnutí s určitými ľuďmi mám si na upokojenie dať 3 kvapky Rivotrilu. Na skúšku som si dala 1 kvapku. Nič mi z nej nebolo, tak potom 2 a nakoniec 3. Neberiem ho viac ako raz za mesiac, je to návykové!!!