ahojte kocky, tak co na vas zabera, co povazujete za naj pri flirtovani. ako si predstavujete prve rande? vdaka za odpovede.
Co na vas zabera?
kvety, usmev, humor, pekne upraveny, navonany...
No urcite zaberie pekna kytica, a hlavne ked je chalan pekne upraveny, proste urobi dojem. A divaj sa do očí!
ked to povies ty Dee tak to bude pravda :-) a tvoj zas urcite nebude taky!!!
vela stastia pri hladani!!!Urcite sa ti to podari.
no ja som nastastie mala uzasny priklad-a neviem ci takeho muza v dnesnej dobe najdem!
ano Dee vola sa to tusim Oidipovsky komplex!
brunuska nie len ty si takeho hladas, vsetky si podvedome hladame takeho aj ked niekedy takeho vobec nechceme. Ja sa strasne bojim, ze budem zit s alkoholikom ako bol moj otec. To radsej zostanem starou dievkou
:-))))))))))))))))) papula tak to bol fakt chrapun!!! no ano-dnes sa hraju na velkych frajerov a naivne myslia,ze to na nas zabera! viete co je uzasne- chlapi "starej skoly"ja si podvedome hladam partnera takeho akym bol moj otec-charakter,nazory...proste vsetko...len jeden sa mu zatial priblizil :-)
papula, ja som minule tiez bola vonku s jednym chlapikom(ale bolo to skor pracovne stretnutie) a tiez chodil predo mnou a ja som za nim cupitala ako nejaky privesok. Ale zazila som pri nom aj to co este nikdy pred tym....otvoril dvere na aute aby som nastupila a este ich aj zavrel!!!!Sedela som tam s otvorenymi ustami a nevedela ako reagovat.Take daco som zatial videla len vo filmoch.
pred casom som mala take male priatelske posedenie s jednych muzom ktory sa mi paci a jeho znamymi. Co mi na tom cele vadilo bolo, ze vzdy chodil predo mnou, prvy, nikdy mi neotvoril dvere a pokial som odisla z podniku tak on bol uz davno pri aute alebo vonku. Tak toto mi teda fakt vadilo a na jeho vek by som cakala trochu ine spravanie.. :-(