ahojte kocky, tak co na vas zabera, co povazujete za naj pri flirtovani. ako si predstavujete prve rande? vdaka za odpovede.
Co na vas zabera?
a tiez by nemusel byt zenaty a motat hlavu holkam a tvarit sa ze vooobec nie je zenaty:0)
Prvé rande? Uštekliť sa k smrti.
Dobre, hravosť, bláznovstvo, úcta, sebaúcta, humor, korenistý humor, zmýšľanie, rýchlosť uvažovania, hygiena, vášeň, schopnosť prebudiť vo mne tie najlepšie vlastnosti
tak tak..."najradsej"mam takych co sa robia uzasnymi a pritom...nuz niektori si myslia ze sme totalne blbe a ze na to neprideme.takze sam sebou,cisty, upraveny-nie moc,prirodzeny,vonavucky, slusny k zenam,vtipny,inteligentny- nemusi byt genius... a pekny zadok
:-)))))))
brunuska to vystihla a treba zostat samym sebou.. a nic neprehanat..:-)
no to ano-suhlasim!!! a nech dotycny pekne vonia!!! a menej gelu na vlasy- proste budte prirodzeni ked sa na cosi hrate-budte si isty ze na to prideme!
:-) Dee ja si tiez vsimam na muzoch ruky-uchylka :-)))
..no ale zasa prehnaná galantnost tiez niekedy lezie na nervy, staci ak budete vy muzi k nam vsimavi, sparavt sa aspon trochu ako gentlemani a nie ako prasiatka, u mna vo fyzickom vyzore je na prvom mieste cistota a hygiena, neviem si predstavit ze by mi chlap smrdel alebo by mal spinave oblecenie... takze na toho si davat pozor.
vsetko co bolo spomenute, plus ja si vsimam upravene ruky a topanky. Neviem sice preco, ale vsimam si to. Ohryzene nechty, alebo spinave moc nemusim.
hlavne muzi budte galantni,slusni,neklamte,nebudte sebci,nerobte veci pre nas preto,ze za to cakate "odmenu" a nehrajte sa na velkych machrov-co vsade boli,vsetko vedia najlepsie a vsetko chcu!!
juj, teraz sa mi prave niekto paci a neviem sa dockat nasho prveho rande :-).. ja si myslim, ze zo zaciatku by tam mala byt vasen, ale aj neha, proste milujem ked sa ho mozem dotykat, dobyvat ho, zvadzat ho nepriamo a tym ho priviest az na pokraj sialenstva :-)) a potom mozno sa s nim milovat. A zboznujem aj jeho dotyky, ked sa rozpravame, .. ale pozor! Neodporucam ti robit nic z toho co som napisala pokial si si nie isty ze ta ma babenka naozaj rada, v opacnom pripade by to mohlo mat prave opacny efekt.