Co na vas zabera?

katty19

Dobre, hravosť, bláznovstvo, úcta, sebaúcta, humor, korenistý humor, zmýšľanie, rýchlosť uvažovania, hygiena, vášeň, schopnosť prebudiť vo mne tie najlepšie vlastnosti

brunuska

tak tak..."najradsej"mam takych co sa robia uzasnymi a pritom...nuz niektori si myslia ze sme totalne blbe a ze na to neprideme.takze sam sebou,cisty, upraveny-nie moc,prirodzeny,vonavucky, slusny k zenam,vtipny,inteligentny- nemusi byt genius... a pekny zadok
:-)))))))

brunuska

no to ano-suhlasim!!! a nech dotycny pekne vonia!!! a menej gelu na vlasy- proste budte prirodzeni ked sa na cosi hrate-budte si isty ze na to prideme!
:-) Dee ja si tiez vsimam na muzoch ruky-uchylka :-)))

nikolettka

..no ale zasa prehnaná galantnost tiez niekedy lezie na nervy, staci ak budete vy muzi k nam vsimavi, sparavt sa aspon trochu ako gentlemani a nie ako prasiatka, u mna vo fyzickom vyzore je na prvom mieste cistota a hygiena, neviem si predstavit ze by mi chlap smrdel alebo by mal spinave oblecenie... takze na toho si davat pozor.

Dee

vsetko co bolo spomenute, plus ja si vsimam upravene ruky a topanky. Neviem sice preco, ale vsimam si to. Ohryzene nechty, alebo spinave moc nemusim.

brunuska

hlavne muzi budte galantni,slusni,neklamte,nebudte sebci,nerobte veci pre nas preto,ze za to cakate "odmenu" a nehrajte sa na velkych machrov-co vsade boli,vsetko vedia najlepsie a vsetko chcu!!

nikolettka

juj, teraz sa mi prave niekto paci a neviem sa dockat nasho prveho rande :-).. ja si myslim, ze zo zaciatku by tam mala byt vasen, ale aj neha, proste milujem ked sa ho mozem dotykat, dobyvat ho, zvadzat ho nepriamo a tym ho priviest az na pokraj sialenstva :-)) a potom mozno sa s nim milovat. A zboznujem aj jeho dotyky, ked sa rozpravame, .. ale pozor! Neodporucam ti robit nic z toho co som napisala pokial si si nie isty ze ta ma babenka naozaj rada, v opacnom pripade by to mohlo mat prave opacny efekt.