Taha mi to na 30

Príspevok v téme: Taha mi to na 30
marha

Zdar! (pozor!)
Pred takmer 10 rokmi, o takomto case priblizne som si hovoril ze nie! uz nebudem Teenager,uz nebudem mat 19 , uz nemuzem mat 1-9 tj, JEDNA9 ale uz budem mat 20. Uz budem stary, uz nebudem sa moct vyhovorit na vek, uz budem dospely.
Nepoviem vam moj presny vek teraz, lebo zas to ma nieco spolocne s tymto, hdajte ale kolko to asi moze byt!
Ako sa s tym zmierit?
Vas taketo nieco nestvalo?
Je mi z toho nanic.. :( smutne ! :(

pohov..

Lulu2011

Anaya - ano chapem, mne by uplne stacilo, to, co popisujes ty, ze by si chcela dosiahnut, to co som napisala to bola taka uvaha, ako som si myslela ako dvadsatrocna, ze byva po 30tke, tiez by mi k stastiu nic viac nebolo treba, ale aspon tu pracu nad 500 eur, alebo aspon 500 eur plus aby ma bavila a hlavne aby som vladala pracovat a nielen prezivat

Anaya

LULU2011--- Ja som netúžila po kariére ako takej, o akej hovoríš ty. Ja som len chcela mať prácu, ktorá by ma bavila a ktorá by ma zároveň uživila. A to, musím si zaklopať, nemám vážnejšie zdravotné problémy.
nemôžem povedať, že by som nemala ciele. Mám. Len ich naplnenie nie je akosi podľa mojich predstáv....A možno sa len málo snažím.
Btw. zopár sivých vlasov som si už vytrhla :-)))

??!!??

väčšina ľudí si tak nepripadá...teda na voj vek. ja mám 33 takmer a cítim sa občas ako 15 ročná puboška. no hrúúúza. a keď zbadám nejaku kamarátku s deckom ....si poviem bože tá už má decko?....ale že má už 30 alebo tak tak to si vždy uvedomím až neskôr. vžd tak bolo ...keď som mala 15 som pozerala na 19-20 ročné baby ako na staruchy a - no vážne a teraz? sa smejem keď mi povie nikto teta.

Lulu2011

Anaya - citim to rovnako, karierne som nedokazala nic :( vzdy som si myslela, ze 30 tnici su uspesni riaditelia firiem, majitelia/ky obchodov, vysoko postavene manazerky atd. a nic z toho...keby som bola zdravotne v poriadku, bolo by to zrejme o niecom inom, ale tiez ma to mrzi a citim sklamanie a taku prazdnotu, ze plávem zivotom len tak, žial bezcielne

Lulu2011

Ani mne sa to nechce verit, este mam 29 :p ale nastastie nevyzeram na tolko, tipuju mi 18 a pri tom nechapem, lebo mam tolko stresu a kadejakych problemov, ze az, ale nepaci sa mi cislo 30 neznie uz tak mladistvo, ze aha krasna dvadsiatnicka znie lepsie :))

kedy vam zacali siviet vlasy a mali ste prve vrasky? to hadam az po styridsiatke cloveka caka :p

owecka

ja neviem, keď som mala takých 15, nevedela som sa dočkať, kedy budem mať 2O a budem už "veľká"...a teraz mám 20 a nechápem, vôbec nechápem tých ľudí, čo si tak povzdychnú, že by chceli mať znova 20...úprimne povedané, cítim sa ešte blbšia ako som sa cítila, ked som mala 15:D...myslím, že je to celé o tom, ako sa berieš ty a ako ťa berie okolie

kafe

nie, takéto čosi ma neštvalo.
Ja nestarnem, zlepšujem sa :)
V sedemnástich to bol des, 20-ke nemastné neslané a až po tridsiatke som konečne sama sebou. V štyridsiatke budem krásna a zaujímavá ženská, v 50-ke nádherná, 60 a 70-ke mi postačí ak len jednoducho budem :)

Anaya

O týždeň to bude 30 - tiež sa toho desím :-))).
Vo vnútri sa cítim oveľa mladšia, samozrejme, ale cítim sa aj rozumovo vyspelejšia (v niektorých veciach):-)))...a už som si aj párkrát vzdychla: "Mať tak 20 a ten rozum, čo mám teraz, veľa vecí by som urobila ináč."
Čo ma však osobne mrzí, že som do tohto veku nebola schopná dosiahnuť veľa vecí, ktoré som si ja osobne myslela, že ich dosiahnem ...a s tou blížiacou sa 30tkou som kvôli tomu zo seba viac a viac sklamaná...:-(

M74

Ja mám 37 a až teraz sa cítim tak nejako dospelo. Zrazu už nie som všade ten najmladší :-) Na druhej strane nejaký výrazný a osobnostný pokrok som moc nezaznamenal. Ale ten vek pomaly naberá hrozivé hodnoty a to ma desí.