Taha mi to na 30

Príspevok v téme: Taha mi to na 30
marha

Zdar! (pozor!)
Pred takmer 10 rokmi, o takomto case priblizne som si hovoril ze nie! uz nebudem Teenager,uz nebudem mat 19 , uz nemuzem mat 1-9 tj, JEDNA9 ale uz budem mat 20. Uz budem stary, uz nebudem sa moct vyhovorit na vek, uz budem dospely.
Nepoviem vam moj presny vek teraz, lebo zas to ma nieco spolocne s tymto, hdajte ale kolko to asi moze byt!
Ako sa s tym zmierit?
Vas taketo nieco nestvalo?
Je mi z toho nanic.. :( smutne ! :(

pohov..

sweater

hahaaaa sak 30 akurat vek ked mladost rozkvita :) (to si vazne myslim a to mam o desinku menej :) hlavne sa venuj nejakej telesnej aktivite aby si sa mohol radovat z dlhotrvajuceho zdravia...

sansara

marha...mám prácu, kde musím byť zodpovedná formálna presná atd atd....ale ver, že aj s istou mierou ľahkosti a inteligentného humoru sa dá všetko zvládať lepšie a ľahšie...a potom to aj tí na druhej strane berú oveľa lepšie a inak a zatiaľ ma to nesklamalo)) A to popritom spolupracujem s ľuďmi tzv váženými, ktorí niečo znamenajú a niečo dosiahli a keď k nim pristupujem úplne normálne v pohode aale inteligentne, tak aj oni sú voči mne prístupní otvorení a fér...proste platí, aké požičaj také vráť)))
No a potom to akoby "večné dieťa" vo mne mi dáva silu ísť ďalej a zdolávať tie moje sny. Či už v súkromí alebo v živote ako takom...a pomáha mi to aj vo chvíľach, keď je možno ťažko a smútok ma navštívi)

marha

Inac poznam nejedneho cloveka co mu mama sfalsovala vek :D:D:D
Teraz neviem ci v prospech omladenia, alebo ostarnutia, ale boli aj tak niekde z Azie.
Myslim ze im skor pridavali (asi kvoli univerzite)

marha

sansara

velmi zaujimavy nazor.

pravdupovediac sa citim na "niekde okolo veku plnoletosti" a to z dovodu, ze zivot neberiem az tak vazne, ved praca je, tak co, co ine potrebujem v tomto systeme?

dovera v ludoch atd to je uz ina tema, ale neviem ci prave to je co potrebujem ku stastiu, alebo mozno musim vyhrat loteriu (lebo fabia nie je to prave orechove predsa len, ze ? )

doteraz som si myslel, ze spravat sa ako dieta , vecne dieta, je zle.

ze by som sa prave v tomto mylil ??

sansara

Tak Ja neviem))) som staršia než Ty..mám 35r ale zas vnútorne a aj navonok som taká uletená, proste niekedy rozum na 13r mám)))
Tu nejde o to, koľko máš v občianke, na rodnom liste....ale ako myslíš, ako to Ty vnútorne cítiš atd atd
Poznám toľko mladších odo-mňa a správajú sa, sú akoby mali odo-mňa raz toľko rokov. Tu ide o to - či máš stále tie svoje sny túžby nádeje a ideš za nimi
Lebo keď človek prestane snívať a túžiť...tak vtedy je zle
Takže sa nakopni, naštartuj sa a stanov si ciele, ktoré budeš zdolávať a prekonávať a ktoré ťa budú hnať vpred:)
Veľa šťastia a elánu)

sea_water

neblaaazni, 30 je este vzdy mladost, krasny vek! ale chapem ta, ake je to uz nemat (nezacinat) svoj vek jednickou, ci dvojkou. tiez som z toho bola trosku vyorana a riesila vselijake pocity. ale 30 je este vzdy dobre :)
tak pohov a uzivaj si!