Antikoncepcia a akné

Príspevok v téme: Antikoncepcia a akné
Barbora_Bn

Ahoj baby , uz vo viacerych temach som hovorila , ze mam akne . Teraz chcem skusim antikoncepciu , lebo moj gynekolog povedal , ze to predpisuje bezne na akne , aj ked este nezijem sexualnych zivotom . Chcem sa spytat ake mate s tym skusenosti ? Pomohlo vam to zbavit sa akne , ci to moze zostat uplne bez zmeny ? Alebo som aj citala , ze to niekomu pomohlo , no hned po vysadeni sa akne vratilo a bolo este horsie ... Ďakujem za skúsenosti a rady :-)

Ja nemôžem nadávať... čo sa týka antikoncepcia a akné... Mám o 90% lepšiu pleť a ramená... Užívam MINERVU 5 mesiacov, nepribrala som od nej, iba mi zmenila moju tváričku :D ... Kto by chcel foto dokumentáciu predtým a teraz, kludne mail ... (adulliqq95@gmail.com) :)

nika.skalna

to kto prisiel na ten objavny napad, ze alternativna alebo ak chcete prirodna liecba nefunguje? to co je za dementny nazor prosim vas! vyskusali ste to niekedy? ak nie, tak mlcte a liecte sa nadalej chemickymi gebuzinami.

maringotka

jankaaaa ak budeš mať čas, otvor si ešte tú stránku alternamedica.sk. Hneď na prvej strane je taký riadok: Prečítajte si viac o alternatívnej medicíne. Je to podčiarknuté. Keď na to klikneš, tak sa ti otvorí stránka o alternatívnej medicíne. Tebe sa to asi nebude chcieť čítať, aj keď je to veľmi zaujímavé. Dozvedela by si sa, prečo sa to vlatne tak volá aj čo to je. Ak ťa to nebude baviť, roluj po tej stránke dole a nájdeš tam titulok Obmedzenia alternatívnej medicíny. To by som ti odporúčala si prečítať. Ja som si to celé čítala už asi pred týždňom. Myslím, že budeš potom niektoré veci vidieť trocha ináč.

maringotka

Teraz som si otvorila jej stránku alternamedica.sk. Hore je heslo Náš tím. Tam si to otvor a prečítaj si, čo je tam o nej napísané. A keď chceš kritizovať nejakú konkrétnu osobu, mala by si ju najskôr poznať. Keď nevieš o akého človeka sa jedná, tak o ňom nehovor. Kritizuj ľudí, ktorí píšu o nej, ak si si istá, že píšu nepravdu. Ale nie ju. Ako by ona k tomu prišla, keby si to prečítala: za nič z toho nemôže, ale ty si ju kľudne vezmeš na paškál a vytýkaš jej veci, ktoré neurobila. Ja som o nej počula iba samé chvály, nikdy si nezoberie žiadne peniaze navyše, žiadnu pozornosť, zaplatíš len to vstupné vyšetrenie. A to si asi počula, že ona na vyšetrenie zoberie iba jedného človeka každý deň. Tak si nemyslím, že je to v jej prípade o zarábaní peňazí. To by potom inkasovala za deň aj od desiatich. Ja som u nej včera sedela tri a pol hodiny, platila som len to vstupné vyšetrenie, ktoré malo trvať pôvodne dve hodiny. Nič navyše odo mňa nechcela, hoci som jej to ponúkala. Preto ma to dojalo čo si o nej napísala.

jankaaaaaaaaa

vsade tu na fore ked niekto pise o nej hovoria ze je lekarka alebo doktorka
no ale zas nehovorim ze ona o sebe tvrdi ze je lekarka

maringotka

Preboha, ale ako môžeš takéto niečo povedať? Pozri si jej webstránku, ona nikde nemá napísané, že je lekárka, nikde som nič také o nej nečítala. Dokonca jej ľudia ani nehovoria pani magistra, ale len pani Albertová, lebo si vôbec na žiadnom titule nepotrpí. Je veľmi milá a priateľská, veľmi skromná. Vidno, že si ju nikdy ani len v telke nevidela. Tak si prosím ťa ak nemáš čo robiť mrkni nejakú reláciu kde bola a aspoň sa s ňou zoznám. Veď toto je choré čo píšeš. Ani len zmienku o tom, že by bola lekárka ona nikde nepovedala. Predtým akko som sa k nej odhodlala ísť som si čítala všetko, na čo som natrafila. Ak si niektorí ľudia myslia, že je to lekárka, to je ich vec, ona to o sebe netvrdí. A chodia k nej aj lekári so svojimi deťmi. Myslíš, že by to robili, keby bola blbá a nevedela im pomôcť? Ale fakt s tebou je škoda debatovať. A ani na to nemám čas, mysli si naozaj čo chceš. Serie ma síce, keď niekto neprávom na niekoho útočí, ale takých ľudí je plná zemeguľa, nech si žijú ako chcú.

jankaaaaaaaaa

no rpene tak je to mozne, ze ti ludia si pytaju peniaze od chorych ludi, ktori sa aj slamky chytaju a zarabaju tak na nich, chory clovek nepozera na sumu za vysetrenie, tak tito ludia si pytaju nehorazne sumy zato a tak si pekne krasne zarabaju na bohuzial chorych ludoch..

jankaaaaaaaaa

ja vobec nehovorim o nej ako o osoebe. ja ju nepoznam a vobec ju nesudim aka je. hovorim tu o tom ze sa vydava za doktorku, pritom doktorka nieje a lieci ludi. na stranke toho centra som nasla sumu za vstupne vysetrenie a to sa mi zda dost vysoke, dalej tam je suma za kontrolne vysetrenie, potom cena za konzultaciu, cena za vytlacenie analyzy.
takze asi vsetko zadarmo nebude...

maringotka

A čo takto Terramedica, to je klinika čínskej medicíny v Petržalke. Tam sú ceny, z ktorých by sa ti zatriasli aj uši. Ako je to možné, že sa tam platí? Ako je možné, že MUDr. Solár, ktorý robí akupunktúru - čo je tiež čínska medicína, si za svoju prácu pýta peniaze? A to je lekár! Ako je to všetko možné??? Vysvetli to, Vasilisa Premúdra!

maringotka

s tebou je škoda polemizovať, ty máš skrátka klapky na očiach. Už máš svoj názor a ten ti nikto nevyvráti. Tak keď ti tá Albertová tak strašne lezie na nervy, tak si o nej prečítaj všetko, čo sa tu už popísalo. Lebo ľudia čo k nej chodia tu písali, že sa jej platí iba prvý raz a hoci sa u nej niektorí liečili aj rok, ak mali nejaké vážne chronické problémy, tak už nikdy viac za to neplatili. A ona s nimi stále konzultuje, niekedy aj každý deň. A píše im maily, vysvetľuje im čo majú robiť atď. Všetko to robí zadara. To je podľa teba nehorázna suma? Ty si študentka a živia ťa rodičia? Alebo robíš zadarmo? Vieš ale čo, mysli si čo chceš. Ak je tu niečo nehorázne, je to posudzovanie človeka, ktorého nepoznáš. Kritizovať môžeš len samu seba. S kým si sa nikdy nestretla, o tom si môžeš myslieť, ale nie ho zhadzovať alebo vychvalovať. Ani ja by som o Albertovej nebola písala, keby som sa s ňou nestretla. Myslím, že keby si sa s ňou stretla ty, tak by si sa za tieto tvoje žvásty hanbila.