mimozemštania

thoma$$

ja by som na nich neodporucal vrcat taktiez :D

:D :D :D

ked maju energiu docestovat az sem, a taktiez techniku, :D:D:D

predstavte si co by nam urobili :D:D:D

alebo ake mozu mat zbrane :D:D:D

taaaaaaaaaake velke :)

martinmlm

zatial sa to deje tak, že niekto si niečo vymyslí, natočí film alebo vytvorí teoriu a potom sa to stáva realitou. tak ked si mimozemštanov možme vymyslet tak nech sú dobrí. navrhujem privítat ich s úsmevom, ale byt pripravení aj na horšie a nie hned na nich vrčat.

sansara

Ak niečo nevidíme, nepočuli sme o niečom, nedočítali sme sa o tom, ak sa niečoho nemôžeme dotknúť - ísť tam k tomu cieľu..k niečomu, alebo ešte čosi k nám neprišlo nedošlo - ešte to neznamená, že to není, že to vôbec neexistuje
Aj v Boha koľko miliónov ľudí verí a videli ho na vlastné oči? Dotkli sa ho? Rozprávali sa s ním?
Ľudia sa boja a vždy sa báli neznámeho a pre nich nepochopiteľného..

lillia

sweater, nemusis ma komentovat :-)
to ze som veriaca, neznamena ze aj slepo veriaca. ze si to myslis ty, tak si to mysli. tiez mozem povedat, ze si len dalsi, ktory naivne uveril nezmyselnym a vykonstruovanym fantazmagoriam.
mimochodom, ja sa niekde zmienujem o cirkvi?? ked ta zaujima jej nazor na pyramidy, tak sa musis asi obratit na nejaky kler

jooe ker, nie, ani nahodou si to nemyslim :-)
ale co sa tyka ufonov, mam nato jasny nazor :-)

sweater

ono platia nejake ´neprekonatelne´ fyzikalne zakony ale len do vtedy kym ich niekto nepoprie, ako napr. ze fotony su najrychlejsie castice a boom uz od minuleho tyzdna to neplati, a tak je to zo vsetkym kedysi si mysleli ze atom je najmensia castica a dneska uz vieme ze to neplati, a tak to funguje vzdy, pride jedna teoria, technologia a vedomosti idu dalej, pride doba ked nam to umozni preskumat a bac zas je teoria poreta, ci snad si myslite ze sme v dobe ked uz vyslovi teoria a je platna?? :D to vobec nie, aj to ze teleso ak sa priblizi rychlosti svetla ma nekonecnu hmotnost, teraz to plati ale ako vieme ze navzdy alebo ze v celom vesmire?? nikdy nevieme a preto nic nieje nemozne. a lillia no comment, slepo veriaca, som zvedavy ako by sa cirkev vyjadrila k tym 40000 rokov starym pyramidam, co objavili, urcite je to podvrh ze ano ked vtedy este nebol stvoreny adam a eva...

martinmlm

Však to vymyslieť, zverejniť schému a nech si to šikovní urobia sami. Veď traktor ti spravia v každej dedine v drevenej šope.

Fyzik

A 4. svetova sa bude bojovat s kamenmi a haluzami :-D

Ale ano, myslim si tiez ze vladovia strhnu aj obycajny lud, su to bojkovia, ako kazdy iny vladca v minulosti, skovavaju sa pod suknu svojej matky.