vedci v CERNe odmerali časticu letiacu rýchlejšie ako svetlo čo im nabúralo teoriu relatyvity. iný zas predpokladajú ,že do 20tich rokov by sme mali objavit mimozemský život. prinesú nám mimozemštania nové technologie alebo len dalšie pohlavné choroby?
mimozemštania
ja by som na nich neodporucal vrcat taktiez :D
:D :D :D
ked maju energiu docestovat az sem, a taktiez techniku, :D:D:D
predstavte si co by nam urobili :D:D:D
alebo ake mozu mat zbrane :D:D:D
taaaaaaaaaake velke :)
zatial sa to deje tak, že niekto si niečo vymyslí, natočí film alebo vytvorí teoriu a potom sa to stáva realitou. tak ked si mimozemštanov možme vymyslet tak nech sú dobrí. navrhujem privítat ich s úsmevom, ale byt pripravení aj na horšie a nie hned na nich vrčat.
Ak niečo nevidíme, nepočuli sme o niečom, nedočítali sme sa o tom, ak sa niečoho nemôžeme dotknúť - ísť tam k tomu cieľu..k niečomu, alebo ešte čosi k nám neprišlo nedošlo - ešte to neznamená, že to není, že to vôbec neexistuje
Aj v Boha koľko miliónov ľudí verí a videli ho na vlastné oči? Dotkli sa ho? Rozprávali sa s ním?
Ľudia sa boja a vždy sa báli neznámeho a pre nich nepochopiteľného..
sweater, nemusis ma komentovat :-)
to ze som veriaca, neznamena ze aj slepo veriaca. ze si to myslis ty, tak si to mysli. tiez mozem povedat, ze si len dalsi, ktory naivne uveril nezmyselnym a vykonstruovanym fantazmagoriam.
mimochodom, ja sa niekde zmienujem o cirkvi?? ked ta zaujima jej nazor na pyramidy, tak sa musis asi obratit na nejaky kler
jooe ker, nie, ani nahodou si to nemyslim :-)
ale co sa tyka ufonov, mam nato jasny nazor :-)
zaujimave citanie
lillia
ty si vazne myslis ,ze ked nieco nedokazeme zdovodnit ,ze to jednoducho neexistuje ?
ono platia nejake ´neprekonatelne´ fyzikalne zakony ale len do vtedy kym ich niekto nepoprie, ako napr. ze fotony su najrychlejsie castice a boom uz od minuleho tyzdna to neplati, a tak je to zo vsetkym kedysi si mysleli ze atom je najmensia castica a dneska uz vieme ze to neplati, a tak to funguje vzdy, pride jedna teoria, technologia a vedomosti idu dalej, pride doba ked nam to umozni preskumat a bac zas je teoria poreta, ci snad si myslite ze sme v dobe ked uz vyslovi teoria a je platna?? :D to vobec nie, aj to ze teleso ak sa priblizi rychlosti svetla ma nekonecnu hmotnost, teraz to plati ale ako vieme ze navzdy alebo ze v celom vesmire?? nikdy nevieme a preto nic nieje nemozne. a lillia no comment, slepo veriaca, som zvedavy ako by sa cirkev vyjadrila k tym 40000 rokov starym pyramidam, co objavili, urcite je to podvrh ze ano ked vtedy este nebol stvoreny adam a eva...
Však to vymyslieť, zverejniť schému a nech si to šikovní urobia sami. Veď traktor ti spravia v každej dedine v drevenej šope.
hej to povedal Einstein nie ? :D ale ten toho narozpraval moc, a pred par dnami sa zistilo ze trocha odveci :D
A 4. svetova sa bude bojovat s kamenmi a haluzami :-D
Ale ano, myslim si tiez ze vladovia strhnu aj obycajny lud, su to bojkovia, ako kazdy iny vladca v minulosti, skovavaju sa pod suknu svojej matky.
podla mna uz davno vedia o autach " na vodu " slnecnu energiu a isto vedia vyrobit aj auta ktore idu na taky pohon rychlejsie nez terajsie vyrobene. mozno su aj naklady na vyrobu su ovela mensie, ale co ak by sa zacali predavat vo velkom a boli by lacnejsie nez normalne ? cely svet sa toci okolo ropy a keby zrazu nebola potrebna tak si myslim ze to by malo velmy tazky dopad. mozno aj 3. sv.