vedci v CERNe odmerali časticu letiacu rýchlejšie ako svetlo čo im nabúralo teoriu relatyvity. iný zas predpokladajú ,že do 20tich rokov by sme mali objavit mimozemský život. prinesú nám mimozemštania nové technologie alebo len dalšie pohlavné choroby?
mimozemštania
martinmlm....ešte sa mi zatiaľ medzi Vás nechce a ani ostatnému môjmu príbuzenstvu))) ale nikdy nehovor nikdy))
ešte neprišli?
Idem si ja lahnut do mojho zhrdzaveneho Sajuzu
V akom štádiu výroby je moje auto?už sa nemôžem dočkať
A co ak Boh stvoril ludi a ti vyspeli do stadia, ze opustili Zem, ale nechali tu par exemplarov, ze ako sa vyvinu aj oni ?
Mne z toho vychádza: boh stvoril zem, ľudí a mimozemšťanov. Ale ľudia si mylne myslia, že mimozemšťania sú bohovia.
niekto veri v boha, niekto v mimozemstanov, niekto v Jahvea, niekto v Budhu, niekto v Manitua, niekto na vesmírnélide.cz ale najvacsiu pravdu mal ten týpek čo vyhlásil Myslím, teda som. verite hlavne sami sebe. a ked dostanete schizofreniu a budete verit ze vas prenasleduju mimozemstania, demoni alebo boh, tak budu pre vas stopercentne realni.
aj ja to tak chapem vevericka
martin, myslim ze si jajku nepochopil..ak aj v minulosti mimozemstania kontaktovali ludi..nie je iste ci si ich ludia nezhmotnili do formy bozstiev (nieco ako v StarGate) :)
ale ved mimozemsky zivot uz bol objaveny..aj mimozemske bakterie su zivot, sice maly a primitivny, ale furt je to zivot;)