stačí 1sexuálny partner v živote???

brunuska

viem co myslis-ale nesuhlasim! cokolada nebude chutit vzdy tak rovnako-ak sa jej neprejes a vies ako ju spravne jest-vychutnavat-vzdy ma bude fascinovat jej chut a vzdy si tu chut budem vediet dokonale vychutnat- cokoladu treba vediet jest :-) a tak je to aj so sexom.a pokial ju vies jest-nevadi ti ze mas len jeden druh!!!

moniqa

no hej to s cokoladou mam uz odskusane, ze mi ina nechuti, ale tak celkom to prirovnavat k partnersvu nejde, vies preco si to myslim? lebo ta cokolada bude chutit zdy rovnako, ale ak maju partneri pestru fantaziu a odvahu skusat nieco nove moze pokazde mat sexualny styk inu prichut, vies co myslim?

brunuska

moniqa-milujes horku-ale ked ju jes roky prestane ti chutit-tak skusis iny druh-mozno ti zachuti viac alebo sa utvrdis v nazore ze nic lepsie a lahodnejsie ako tvoja horka cokoladka neexistuje a chces len ju.
viete-da sa to tocit stale dookola :-)

brunuska

ebbd moj nazor-nechat rozplynut na jazyku a poriadne vychutnat a nie zozrat rychlo celu :-)))) a jednu za druhou!

moniqa

a keby som to mala prirovnat k cokolade, tak sa vo svojom nazore este utvrdim, lebo by som urcite nebrala akukolvek cokoladu, ked mam rada horku, tak viem, ze nikdy nebudem mat lepsi pocit z mliecnej, alebo ked si vezmete vsetky tie cokolady co sa dnes vyrabaju, no pravdu povediac tie lacne stoja vacsinou za hovno, radsej si dopriat kvalitnejsiu a ked vie clovekl aku ma rad, tak preco inu?

ebbd

Ja čokoladu zbožnujem...ale nie v akomkolvek tvare a množstve...najradšej mam ked sa mi tá moja pomalinky rozplýva na jazyku :o)))