Zdravím... mám taký problém, že ma pichávalo už niekoľko mesiacov (len pred menštruáciou) v ľavej časti podbruška vždy v jednom mieste, teraz mi MS mešká, ale len pár dní.. a ako mám panvovú kosť na ľavej strane, tak vedľa nej mám niečo také tvrdšie, nieje to hrčka alebo čo ani to na pohľad nie je vidieť, a trochu to bolí na dotyk a keď sa natiahnem, tak mi bolesť vyráža až do toho miesta, kde ma pichávalo a je to dosť výrazná bolesť.. mala som ísť k lekárovi skôr, nie to takto zanedbať, tak mi to tu prosím nevyčítajte, a chcem sa spýtať či neviete, čo to môže byť a či je to vážne?
Bolesť
mam problem po operacii stehenej kosti kedze bola po zlomenine operovana prava kost tak po namahe a zatazi na lavej strane ma bolo ukrutne chrbat a krize aj tizden a nemozem si pomoc od sestricky som chcel nieco od bolesti kedze aj po prepusteni som tam chodil nadalej na inekcie proti tromboze a poslala ma za lekarom tak to nechapem a tabletka mi na to nezabrala este aj teraz mam bolesti co mam spravit?
ginger - nikto ti bez vysetrenia zodpovedne nepovie, co ti je, chod ku lekarovi a necit sa trapne ze si nesla skor.
to urcite nie.
a dedicne to tak isto urcite nieje. sestra mava velmi silne bolesti a ine problemy
tak to si prva. mozno mas vysoky prah bolesti.
mna neboli. od kedy som mala prvu mesntruaciu v zivte. bolesti som mala tak dokopy asi 4x. ked som zacala uzivat hak, bolesti som mala kazdy mesiac. od kedy som hak vysadila, zase o menstruacii ani neviem
mna to boli vzdy a nepoznam nikoho koho by to nebolelo. nehovorim o brutalnych bolestiach, tie nie su prirodzene.
a takisto by mali bolesti aj zeny, ktorym hak pomohla tie bolesti odstranit
keby bol toto ten pravy a jediny dovod na bolest, tak by mala bolesti kazda zena pri kazdej menstruacii
bolest je uplne normalna, ved sa ti odlupuje vystelka maternice. je to znak ze sa mas setrit lebo telo ma zvysenu spotrebu energie.