Zdravím... mám taký problém, že ma pichávalo už niekoľko mesiacov (len pred menštruáciou) v ľavej časti podbruška vždy v jednom mieste, teraz mi MS mešká, ale len pár dní.. a ako mám panvovú kosť na ľavej strane, tak vedľa nej mám niečo také tvrdšie, nieje to hrčka alebo čo ani to na pohľad nie je vidieť, a trochu to bolí na dotyk a keď sa natiahnem, tak mi bolesť vyráža až do toho miesta, kde ma pichávalo a je to dosť výrazná bolesť.. mala som ísť k lekárovi skôr, nie to takto zanedbať, tak mi to tu prosím nevyčítajte, a chcem sa spýtať či neviete, čo to môže byť a či je to vážne?
Bolesť
Menstruacne bolesti su bezne aj u zien bez inych problemov. Normalka.
no ved ano.. niektore zeny maju , niektore nie. a pisem ze je to bezne. lenze menzes by nemal byt bolestivy, ved ide o prirodzenu sucat zivota. len vravim ze pricina sa niekedy nenajde a niekedy sa najde - ako napr. tie cysty, zrasty, prechladnutie atd..
Môže ísť o cystu na vaječníku, vtedy sú pri menzese veľké bolesti. Jankaaaa, nie je pravda, že pri menzese normálne nie sú bolesti, ja som už staršia, ale čo sa pamätám, vždy som mala prvé 2-3 dni hrozné bolesti. Skrátka, je to tak, že niektoré ženy majú bolesti, iné nie.
laurina: bolest znamena ze nieco nieje v poriadku.
a menstruacia je normalna prirodzena , takze boliet by nemala.. to ze bolesti pri mensturaciu su bezne, neznamena ze su aj uplne normlane.. nie vzdy sa da najst pricina tych bolesti, ale pravdou je ze boliet by nemala
Aj ja mám podobné bolesti, ale na pravej strane v podbrušku. Bolesť cítim len keď zatlačím na konci močenia. Vtedy príde taká intenzívna bodová bolesť. Myslím si, že to budú močové kamene. Bolesť vychádza z močovodou medzi mechúrom a ľadvinami zrejme vtedy, ak sa tam zrovna splavuje kameť, alebo kamenný prášok.
Boze aky si ty len trapny a padaj z tejto duskusii nemas tu co robit, ci si ho nad prispevkami vyklepavas???zmizni odtiaľ a nekomentuj zenske veci
nela: prezrad ako sa hlasi adminovi :-)
Vypadni odital Jozef tak ako ti hovori aj Laurina a nemontuj sa do zenskych veci, padaj lebo ta nahlasim adminovi