Košice - stará nemocnica - pôrod

pacientka

Ja som rodila v starej nemocnici v máji 2012 , Sestričky sú perfektné, vedia čo majú robiť.
Sú ochotné pomocť a poradiť hlavne na oddelení šestonedelia sú super . Horšie je to na novorodeneckom......

adrika33

ahoj,ja som rodila r2005 v starej nem.a musim priznat,že do inej nem.by som nešla.je tam perfektny pristup,sestričky aj doktori super a no co ine,je tam super

adrika33

ahoj,ja som rodila r2005 v starej nem.a musim priznat,že do inej nem.by som nešla.je tam perfektny pristup,sestričky aj doktori super a no co ine,je tam super

lenka ke

dufam,ze budem mat stastie a tu nadst.sa mi podari vybavit.Ide mi hlavne o sprchu na izbe a WC. s tymi spolocnymi mam zlu skusenost a cakat kedy sa uvolni. kocky viete mi este povedat aka suma sa dava za porod..Kocky drzim palce vsetkym pa

taky su

Ahojte mamulky....nezabudajte ze mate mobilne telefony s fotakmy a dokazete nahrat aky su lekari...potom dat na net...ak vy neurobite nikdy nic stale budete trpiet....ja silna doba uplatkarska a kazdy sa boji o svoje babatko a seba...co lekari a ich hipokratesova prisaha..

myslim si

ano aj ja tak viem - zeje velmi dobrý, nerodila som u nho, ale kocka vedla hej, ale aj od inych zdrojov viem, ze je fakt dobry, aj takto celkovo videla som ze sa stara o "svoje" pacientky, niekedy pri vizitach rezal frajera,chcel byt stale vtipný, ale pohoda...

lenka ke

ajhojte kocky chcem sa vas opytat,nepozna niektora nahodov mudr.Urdzika zo starej nem.vraj je na porody vinikajuci.Je sice mlady ,ale vraj skuseny. nerodila ste niektora unho.Dajte mi vediet dakujem pa

myslim si

Ano. aj ja som chcela nadstandard, ale to zapisovanie ,je len provizorum, stanicna z novorodeneckeho je jedna uplatkarka, a stale si tam dohadzuju doktori - od Rozprávku po primara gyndy svojepacientky, darmo by si napriklad bola na rade ty, nedostanes len tak nadstandard izbu !!! nemyl sa... viem o tom pozadi trochu viac!