Mamicky,ktora ste rodila v KE v starej nemocnici?Aky je tam pristup?Som v 3 mesiaci tehotenstva a asi pojdem tam rodit.Poradte mi.Dakujem
Košice - stará nemocnica - pôrod
zdravim Ta lenka ke.
najnovsie co som pocula- tak si velmi chvalia staru nemocnicu. minuly mesiac manzelovho kolegu manzelka tiez tam rodila druhe babo (prve rodila v Saci) a ze bola v starej spokojnejsia (ona je zdrav. sestra, takze myslim, ze to vie aj objektivnejsie posudit).
drzim palce :)
ahojte ja som na zaciatku 30tt a pojdem asi rodit do starej nemocnice,nemala som dobre skusenosti v novej nem.neodporucam.v starej mi mamicky co tam boli odporucali nadstandart.vraj na norm.izbe niesu povolene navstevy. este uvazujem nad sacou,vraj je tam mili personal.drzim palce baby
ja som rodila v starej a uz nikdy ,nie som teda ziadny narocny pacient ale to poporodne je ubohe, pristup deckarok je priserny...atd atd ...sla by osm inde, ale nevie kam .-) bud saca alebo nova neviem no ....
a co sa tyka sestiuer na porodnom ano iveta je super, co tu ju spominate, zlate to ziena, aj ione, asi 2-3 stare fuchtle sa tam najdu, ale ostatne su zlate na porodnici...a na gynekologickom to ujde zasa na dve stare setricky, ktore sa chovali jak ...
ja som rodila v starej nemocnici v KE a je tam perfektna porodna sestra, vola sa Iveta Hoľaková, je velmi mila a so vsetkym pomoze a poradi.
...a kto pisal tie referencie?
citala som referencie na sacu, a ano je tam lepsie.
a myslis ze v saci je lepsie?
Ahojte kocky, ja som v 18 tt, a chcem v Saci rodit, na staru nemocnicu nepocuvam prave naj info, tak preto Saca..
ahoj, no ja som rodila v starej nemocnici v maji 2007, a celkom som bola spokojna, sice to bol cisársky rez, ale zo zaciatku to vyzeralo na normalny porod.sestricky boli celkom mile, na to že som tam bola v noci,nemali vela roboty lebo som tam bola sama, nikto nerodil.na izbe sme boli super partia, takže ja som bola spokojna.
neskusala si ich tel. zoznam? kebyze aj na zlu klapku zavolas, snad ta usmernia na spravnu..
www.fnlp.sk