Košice - stará nemocnica - pôrod

delphia

zdravim Ta lenka ke.
najnovsie co som pocula- tak si velmi chvalia staru nemocnicu. minuly mesiac manzelovho kolegu manzelka tiez tam rodila druhe babo (prve rodila v Saci) a ze bola v starej spokojnejsia (ona je zdrav. sestra, takze myslim, ze to vie aj objektivnejsie posudit).
drzim palce :)

lenka ke

ahojte ja som na zaciatku 30tt a pojdem asi rodit do starej nemocnice,nemala som dobre skusenosti v novej nem.neodporucam.v starej mi mamicky co tam boli odporucali nadstandart.vraj na norm.izbe niesu povolene navstevy. este uvazujem nad sacou,vraj je tam mili personal.drzim palce baby

myslim si

ja som rodila v starej a uz nikdy ,nie som teda ziadny narocny pacient ale to poporodne je ubohe, pristup deckarok je priserny...atd atd ...sla by osm inde, ale nevie kam .-) bud saca alebo nova neviem no ....

a co sa tyka sestiuer na porodnom ano iveta je super, co tu ju spominate, zlate to ziena, aj ione, asi 2-3 stare fuchtle sa tam najdu, ale ostatne su zlate na porodnici...a na gynekologickom to ujde zasa na dve stare setricky, ktore sa chovali jak ...

nemocnica v ke

ja som rodila v starej nemocnici v KE a je tam perfektna porodna sestra, vola sa Iveta Hoľaková, je velmi mila a so vsetkym pomoze a poradi.

1zuzana2

Ahojte kocky, ja som v 18 tt, a chcem v Saci rodit, na staru nemocnicu nepocuvam prave naj info, tak preto Saca..

vlasta80

ahoj, no ja som rodila v starej nemocnici v maji 2007, a celkom som bola spokojna, sice to bol cisársky rez, ale zo zaciatku to vyzeralo na normalny porod.sestricky boli celkom mile, na to že som tam bola v noci,nemali vela roboty lebo som tam bola sama, nikto nerodil.na izbe sme boli super partia, takže ja som bola spokojna.