Ahojte baby, chcela by som Vás poprosiť o pomoc s diplomkou. Mnohé z vás ste mi už veľmi pomohli pri písaní bakalárky, za čo vám stále patrí moja veľká vďaka. Ak máte chvíľočku času a ste ochotné pomôcť dobrej veci :), vyplňte mi prosím tri krátke anonymné on-line dotazníky. Možno sa mnohé na to vykašlete, ja si však vážim každú z vás bez ohľadu na to, či mi v tomto smere podáte pomocnú ruku, pretože viem, aké peklo so sebou PPP obnáša a čím si prechádzate :( Dúfam, že všetky stále úspešne bojujete alebo ste už vyhrali. V opačnom prípade verím, že váš boj v konečnom dôsledku nakoniec bude úspešný a ppp ostane len temnou spomienkou... Nik si to nezaslúži viac ako vy :)..tu je link na dotazník: Ahojte baby, chcela by som Vás poprosiť o pomoc s diplomkou. Mnohé z vás ste mi už veľmi pomohli pri písaní bakalárky, za čo vám stále patrí moja veľká vďaka. Ak máte chvíľočku času a ste ochotné pomôcť dobrej veci , vyplňte mi prosím tri krátke anonymné on-line dotazníky. Možno sa mnohé na to vykašlete, ja si však vážim každú z vás bez ohľadu na to, či mi v tomto smere podáte pomocnú ruku, pretože viem, aké peklo so sebou PPP prináša a čím si prechádzate Dúfam, že každá jedna z vás stále bojuje a verím, že svoj boj v konečnom dôsledku vyhráte. nik si to nezaslúži viac ako vy
tu je link na dotazník:
PPP- diplomová práca
prepáčte baby, neviem čo sa stalo, a preco mi tak zduplovalo prispevok.Pokusim sa dat nejak link do poriadku...Prepacte za temu :(
Formulár "Súbor dotazníkov k diplomovej práci" je pravdepodobne vypnutý.
Kontaktujte vlastníka formulára, ak si myslíte, že ide o chybu.
Navštívte naše Centrum pomoci