Ahojte baby, chcela by som Vás poprosiť o pomoc s diplomkou. Mnohé z vás ste mi už veľmi pomohli pri písaní bakalárky, za čo vám stále patrí moja veľká vďaka. Ak máte chvíľočku času a ste ochotné pomôcť dobrej veci :), vyplňte mi prosím tri krátke anonymné on-line dotazníky. Možno sa mnohé na to vykašlete, ja si však vážim každú z vás bez ohľadu na to, či mi v tomto smere podáte pomocnú ruku, pretože viem, aké peklo so sebou PPP obnáša a čím si prechádzate :( Dúfam, že všetky stále úspešne bojujete alebo ste už vyhrali. V opačnom prípade verím, že váš boj v konečnom dôsledku nakoniec bude úspešný a ppp ostane len temnou spomienkou... Nik si to nezaslúži viac ako vy :)..tu je link na dotazník: Ahojte baby, chcela by som Vás poprosiť o pomoc s diplomkou. Mnohé z vás ste mi už veľmi pomohli pri písaní bakalárky, za čo vám stále patrí moja veľká vďaka. Ak máte chvíľočku času a ste ochotné pomôcť dobrej veci , vyplňte mi prosím tri krátke anonymné on-line dotazníky. Možno sa mnohé na to vykašlete, ja si však vážim každú z vás bez ohľadu na to, či mi v tomto smere podáte pomocnú ruku, pretože viem, aké peklo so sebou PPP prináša a čím si prechádzate Dúfam, že každá jedna z vás stále bojuje a verím, že svoj boj v konečnom dôsledku vyhráte. nik si to nezaslúži viac ako vy
tu je link na dotazník:
PPP- diplomová práca
boze, tykajuci sa s y na konci .)
akoze nechapem, co som urobila zle, ze mi admin maze prispevky. ved nikoho neurazam...ak ste ochotne, vyplnte mi prosim tie, co ste mi vyplnili povodne dotazniky este tento kratulilinky, tykajucy sa trvania poruchy, lebo som na to zabudla.som zvedava, kolko bude mat tento prispevok trvanie...
dakujem
Kocky, dakujem Vám velmi pekne za vasu pomoc, ste velmi zlate, moc si to vazim...Ak sa nadu este take, co mi to nevyplnili, prosim pomozte, velmi ma potesite...zelam pekne dni a vela chuti BOJOVAT
Vecer ti to vyplnim.
Kocky, ktora mozte, skuste mi to este vyplnit, moze to byt aj chalan, za kazdy jeden vyplneny som strasne vdacna :)vyplnenie trva cca. 7-8 minut...dakujem
Idem na to
Baby zatial sa naslo 5, ktore mi to vyplinili...potesia dalsie, cim viac tym lepsie. Dakujem pekne :)
vyplnila som ti ho :)
jajka001, dotaznik uz funguje- teda aspon mne. Ak to nepojde, tak sa asi odstrelim :( vypotila som tonu energie, aby som si to ulahcila...