Priatel ma surovo nechal

amalias

kollki niekedy moze byt ta laska za pol roka omnoho vacsia a intenzivnejsia ako u niekoho po rokoch. no len to asi nebol tento pripad :D

tom222

Home Depot company wants its customer genuine feedback to better company services to give the best experience to the customers. At www.homedepotcomsurvey.website official survey portal customers can take the survey and win $5000 gift card for free.

sergo

Ahoj.Aj ja nechal po 2,5 roku moju babu.Nepovedal som ze ju nemam rad,ale povedal som dost a ukoncil to.Nemohol zniest ako sa do mna starala,stale vsetko zakazovala,ziarlila,kontrolovala atd...Ak si to ty jemu tak nerobila tak bud fakt rada ze za tak kratku dobu si to ukoncila,zabudni nan,vies kolko je vela chalanov ktore pre svoju babu urobia cokolvek na svete a oni si to nevazia!Su romanticky,mily,davaju vela kvetov,darcekou a hlavne chcu len jedno,usmev,bozk,objatie,vernost tak sa nezatazuj s niekim kto ti do oci povie ze ta nema rad tak skoro,mas svoju hrdost a nie si odkazana nan lebo su lepsi,uvidis,len spoznavaj a urcite najdes toho ktory ti aj po 20 rokoch povie mam ta velmi rad!

dada

myslím, ze by si mala cím skor tym lepsie pre teba na toho cloveka zabudnút, je dobré, ze sa ukázal po takej krátkej dobe, aký v skutocnosti je ten tvoj priatel, no a najlepsie na tom je, ze sa nejednalo o nic mimoriadne dolezté vo vasom zivote, neviem si predstavit, ak by bol postavený pred skutocne vázny problém, ako by obstál pri takej skúske, zivot más pred sebou, hlavu hore a kasli na to, prebolí, uvídís, drzím palce. pá

kiku

ak to naozaj spravil,len kvoli tomu,bez ineho dovodu,tak ta asi naozaj nemal rad..aj ked to znie tvrdo,ale preco inak by ta nechal kvoli takej banalite?

bublinka

baby. Pomohlli ste mi ako ste len vedeli a ja som vam veeelmi vdacna preto ze to nelutujem. Milenka je jeho pocitac :)

samotqa

bud rada, ze sa tak stalo po pol roku. keby ti to povedal po 1,2,3... rokoch, thak uz by to bolo ine kafe. neboj bude dobre a raz budes dakovat bohu, ze sa tak stalo.